hatice13445 Neden böyleyim beni en çok zorlayan arada bir adet sancısı gibi ağrılarım oluyor onun dışında 10+4 haftalık gebeliğim boyunca ne kustum ne midem bulandı gebeliği böyle olanlar var mı
aydinaleyna61 hatice13445 benim 3. Gebeliğim ilk iki gebeliğim de çok kötü olmuştum mide bulantısı kusma ağrı baya etkilenmiştim ama bunda hiç hamile gibi değilim iyi bişey bence😄
Esrasrgn hatice13445 ne güzel işte her hamilelikte kusulcak diye bir şey yok ikinci hamileliğim ikisindede hiç kusmadım🙂 tadını çıkar
cihangiri hatice13445 Ay bende öyleyim benimde bebeğim 10+6 olduk benimde hiç bi belirtim yok çok endişeleniyorum acaba bişeymi oldu diye halsizliğim vardı oda bitti
sadece1selda @hatice13445 anam ne güzel işte maşallah de kendine daha ne istiyorsun 18.haftaya kadar kustum ne yerdeydim ne gökte 😂😂
merve2116 sadece1selda Evet ya çok iyi maşallah bnm hamileligimin ilk baslarindan 4.ayq kadar bulantilarim oldu ramazan ayında çok zorlanmustim şuan bulantım yok ama çok çabuk yoruluyirum ve sırt ağrısı yaşıyorum yavaş yavaş mide yanması yasiyorum yemeklerden sonra her ayin ayrı bir zorluğu var gerçekten
merh Esrasrgn öyle mi diyosun bende 5 haftalık hamileyim mide bulantım yok ama sağlıklı gebeliklerde bulantı oluyor diyorlar endişeleniyorum
sevincan hatice13445 gayet normal merak etmeyin. bende de kasık ağrısı harici bir şey olmadı. ne bulantı ne kusma ne öğürtü hiç bir şey yoktu. hamile olduğumu bilmeden önce regl olucam sanmıştım öyle kasık ağrılarım oluyordu ve kasık ağrısı çok uzun süre de devam ediyor zaten.
ARYa143 hatice13445 söyleme bari nazar olmasın, 😉😂 Benmde sadece bulantı oldu, kusamam zaten en son kaç yıl önce kustuğumu unuttum😂
maco61 hatice13445 benim öyledi hiç kusmadım iştahım hep açıktı. Şuan 18 gün oldu oğlumu kucağıma alalı ☺️ gerçekten büyük bi niğmet
_pearl hatice13445 ağzını ayrı aç bence allahın şanslı kulusun 😁 benim 9 da başladı 16 ya kadar devam etti çok zorrdu
makbule2025 hatice13445 ilkinde de 2. Gebeliğimde de bende de hiç olmadı ne mide bulantısı ne kusma hiç böyle şeyler yaşamadım
tasova05 Dogumuma 4 gün kaldı ve bende baştan beri kusma ve mide yanması var. Çok şanslı kusma nedir bilmeyenler 🥲
Esma006 hatice13445 maşallah de bende ilk ve ikinci de aynıyım ne kustum ne bayıldım ne ayildim prenses gibiyim çok şükür
Anne123__ hatice13445 gayet normal herkes kusacak mide bulantısı yaşayacak diye bir kural yok 3. Bebeğime hamileyim 3 ünde de ne bulantım oldu ne de kusmam
merh Anne123__ bir doktor var internette kusan hamile en sevdiğimizdir çok sağlıklı gebeliktir bebektir falan diyor ben bakıyorum mide bulantım yok sonra insan stres oluyor
egeemomms hatice13445 ben öyle geçirmiştim hepte dua ettim inşallah diğer gebeliğimde böyle olur diye 🤣