beyzzsenturkkk 4 cm açıklığım var sancım yok yatısım verildi yürüyüs spor yapıyorum dua edinde suni sancıya gerek kalmadan artsın🥹💗
cansuu05 beyzzsenturkkk Rabb’im yardımcın olsun 🤲 kendi sancınla bı avazda doğurmak nasip olsun inşallah 🤲
hilalaselll4 beyzzsenturkkk ayy aşkım hadi gözün aydın olsun kolay doğum diliyorum sana Rabbim yardımcın olsun 🥹🥹
orhismommmmmm beyzzsenturkkk aklım sendeydı yazdım bakmadın. Ben doğurdun sandım ya kızına kim bakıyor korkma. Güçlü ol buda bitecek bitanem duamdasın❤️
beyzzsenturkkk orhismommmmmm hilalaselll4 cansuu05 tesekkur ederim kızlar kızımı esime bıraktım hastanedeyim 5-6 cme cıktı 12ye kadar tekrar yürü gel dediler zorluyorum su an cok inmis bası
Fatmanur_0416 beyzzsenturkkk Allah yrdımcın olsun inşallah suni sancıyla gerek kalmadan güzel haberlerini alırız sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🫶
serenaybektass beyzzsenturkkk merhaba ilk dogumunuz mu suan nasılsınız insallah güzel Bi dogum olmustur
sevdakalin beyzzsenturkkk rabbim Bi avazda kurtarsın sizi inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
orhismommmmmm beyzzsenturkkk sıcak duşa girrrrrr 1 saat duşta kal. Çok rahatlarsın inan hadi beyzoş inanıyoruz sanaaa
hilalaselll4 beyzzsenturkkk ayy sancı hissetmediğine şükret bence çünkü çok kötü o konuda şanslısın çok az kalmış yaklaşmışsın Allah yardımcın olsun inaşallah 🥺💗
allyslife beyzzsenturkkk ay bu çok büyük nimet bence, minimum acı ve sancı ile çok kolay su gibi doğum olsun inşaallaahhh