ikizlerkadini Kizlar başlıkta da yazdim hamile kaldığım dan beri bas ağrılarım cok arttı normal de migrenim var ama uzun zamandır agrimazdi ve migren ağrısı gibi degil daha değişik varmi yaşayan bu ağrılardan parol içiyorum bazen ama oda cok fayda etmiyor
TugceMomyy ikizlerkadini bende de migren vardı ama hamile olduğumdan beri aşırı ağrımaya başladı özellikle akşamları sanki bişey saplanıyor gibi ağrı giriyordu ışık falan açamıyordum parol falan hiç fayda etmiyor bana özele gidiyorum ben doktoruma söyledim magnezyum verdi migrene de iyi geliyormuş biraz pahalıydı ama fayda etti çok şükür önceki kadar da şiddetli ağrım olmuyor doktorunuza söyleyin belki sizede bi çözüm sunar
birmesele ikizlerkadini migren vardı bende de o tetikliyor olabilir dedi , tansiyonumu ölçtüm düzenli hep normaldi , bi süre sonra geçiyor kuzum
sarumervee ikizlerkadini benimde ara ara ağrıyor kafamı kaldıramıyorum ağrıdığı zaman tansiyonum düşmüş oluyor genelde
ikizlerkadini TugceMomyy benim kide ayni akşamları daha kötü magnezyum eksikliği bas ağrısı yapıyor diye duymuştum
Esma006 ikizlerkadini 5-7, hafta arası Ağrıdı günlük 5 saat sürerdi şakaklarım yani çok fenaydı kafamı duvara vurasim geliyor kan akışı arttığından oluyormuş canım karanlık sesszi odada dinlen iyi geliyor
ikizlerkadini Esma006 8. Hafta dan sonra başladı benim günlerce geçmiyor karanlık ta kalmak biraz iyi geliyor dediğiniz gibi isik görünce aynı
sarumervee ikizlerkadini hamilelikten önce benim hep düşüktü 8’e 5, 9’a 6 civarıydı tabi hamilelikte bu değerler biraz yükseldi eski değerlerime şuan düştüğümde felaket baş ağrım bulantım oluyor sizinde ondan olabilir
ikizlerkadini sarumervee belkide ben yarin bi gidip baktırayım tansiyona şuan varmi baş ağrısı bulsnti sizde yada dogum yaptınız mı
sarumervee ikizlerkadini bu aralar sık sık düşüyor tansiyonum bulantıda yapıyo 32 haftalığım daha Bencede bi gözükün
ikizlerkadini sarumervee cok geçmiş olsun sizede az kalmış sağlıkla gelsin bebisiniz🤲 yarin ilk isim o olacak
demirrleydi_ ikizlerkadini bendede migren var ve hamileyken ataklarım oluyordu magnezyum iyi geliyor ağrıya doktorunla konuşup başlayabilirsin bide tansiyonuna baktır mutlaka
ikizlerkadini demirrleydi_ gun icinde gidip baktıracağım kaçıncı haftada başlandığı önemli mi magnezyumun
demirrleydi_ ikizlerkadini hayır önemli değil ben 15 haftalıkken başlamıştım doğuma kadar kullandım ama yinede doktor karar verir kendi başına alma magnezyum bide doktorun verdiği genelde sigorta kapmasında olduğu için pek etki etmiyo eczaneye danışıp başka bir tane alabilirsin