tahamommy BKZ bence en güzel 3-4 ay henüz dönmeden bitir işi, ben geç kaldım sonra dönmeye başladı şimdi sürünüyor imkanı yok birgün tutamam onu, artık ayaklanınca bakıcaz çaresine
yasemiin0 BKZ Ben 2 aylıkken yaptirmistim oğlumu klips yöntemiyle cok rahat gecti ve hızli iyileşmişti
yasemiin0 BKZ özel plastik bir cihaz kullanılarak sünnet derisinin sıkıştırılıp kesildiği, dikiş gerektirmeyen, hızlı ve kanamasız bir yöntemdir biz rahat etmiştik bir sorunda yaşamadık
happyela BKZ 1 yaş çok sıkıntı bence. Çünkü tam ayaklanma dönemi çok sıkıntı çekersiniz. Ben 3.5 aylıkken yaptırmıştım tam kıpırdanma dönemi onda bile kıpırdadıkça ağlıyordu. Kesinlikle ilk 3 ay içinde öneririm. Çok hızlı toparlanıyorlar.
gvnrzz BKZ ben 3 aylıkken yaptırdım ama sonrasında kilolu bi bebek oldugu için yapısıklık yasadık ve götürdük tekrar actılar o yapısıklıgı. Kücükken yaptırmak cok cok avantajlı ama yine de bir 6 ayını bekleyebilirsiniz bebegin kilosuna göre en azından
Birikii BKZ ikizlerime 3 aylıkken yaptıracaktım doktor baktı daba hazır değiller dedi şimdi yaparsak ileride sıkıntı yaşarlar dedi o yüzden 1 yaşında yaptırdık ama çok kolay geçti çok hareketlilerdi ve ayağa kalkmaya başlamışlardı ama hiç sorun olmadı çok çabuk iyileşti ağrı sızı olmadan
melismersin BKZ ben kızımın cinsiyeti belli olmadan önce araştırmıştım. Bölgede yağ dokusu oluşmadan önce öneriyorlarmış. Yani doğar doğmaz 10 içinde yada bebeğin bilinci tam oturmadan. İşte 1 2 ay falan. Diğer türkü minimum 5 6 yaşa kadar çıkıyor süre. Yenidoğanda doku toparlanması çok daha hızlı olduğu için ilk zamanları tercih ediyor doktorlar.
momsy BKZ 40 gunlukk3n yaptık o kadar rahatti ki sakın beklemeyin cok bekledikçe hep erteleniyor ve zor
minikmucit BKZ ben 3 aylıkken yaptırdım. Daha bile erken olabilirdi. Bebek bişey anlamazken yapmka lazım. Hareketlenince zor oluyor.
Havin49_ BKZ yenidoğan zamanı daha mantıkı eşime hep dedim ilk oğlum 2 yaşında hala etmedi artık bende korkuyorum etmeye