elifsn23 elifsn23 bir tane daha geldi aklıma @QueenBahar_ bana hep çok samimi geliyor ya herkese yardımcı olmaya çalışan olumlu biri Ay bir de @annekiz6141 sen de bana çok dobra geliyorsun en dobra diyorum sana da 😂 böyle ne varsa dilinde zararı dokunmayacak türden bir dobralık var sanki sende @saziment sen de bana kalbi temiz birisi hissini veriyorsun kendi halinde iyi birisi olduğunu hissediyorum
annekiz6141 elifsn23 Kız bacım duygulandım he 🙊🥺 annem hep der basına ne geliyorsa o cenenden der hep 😂😂🤣🤣
marlam elifsn23 ben değilsin bu sorun yok o zaman 😂😂 benim için şimdiki hepsi iyi ve herkese iyi gibi
marlam aslmoms En tatlı dilli @kartanesi___ Minoş kalpli @kimchikimdi En tatlı anne @Elisa0110 En samimi @eslem2121 En hamarat @Deleted33000 En moderatör @ikiprensesannesi___ En tatlı hamiş @gizalpp En çok sohbeti seven @egeemomms En çilekeş @beautiful_ Geleceğin en güzel annesi @ @ozlemozdemir09 En cana yakın @myangelson En sevdiğim moderatör @cokkasmabeabi ve @Gokturkmom_
Elisa0110 marlam canımsın çok teşekkür ederim siz böyle şeyler yazdıkça kendimi çok iyi hissediyorum 🥹🥹🥰💕😘
elifsn23 marlam ya benim için de öyle kimseye kötü diyemem ama bazen bazı kişiler samimi gelmiyor belki de bana öyle geliyordur ne diyeyim