kartanesi___ aslmoms En tatlı @hd_d En samimi @eslem2121 En komik @QueenBahar_ En beni mutlu eden @beautiful_ En cana yakın @kumsalanne En yardımsever @marlam En anaç @ikiprensesannesi___ En gifçi @myangelson En olaylı @HakanKemal Hamilelik ve doğum hikâyesi benimkine en çok benzeyen @BlackFish2113 En enerjik @Herseydenbiktim En sıcakkanlı @Elisa0110 En güzel yüreklisi @elifsn23 En kafa dengi @kurkmantosuzmadonna En kahvecisi @Alya05 Bir de en triplisi var ama şimdi yazıp da kaos çıkarmak istemiyorum 😂evet evet o aklına gelen kişi🤣 Ay aklıma bunlar geldi😂hatırladığım olursa eklerim 🫶🏻
elifsn23 aslmoms Benim için herkes çok özel ama En cana yakını @eslem2121 En anaç tecrübeli yardımsever @Deleted33000 En sohbeti seven annesi @beautiful_ En süslü çiçeğimiz 😊 @kartanesi___ Bir kaç kişi daha var güncelleme yapacağım nicklerini unuttum 😂
elifsn23 elifsn23 bir tane daha geldi aklıma @QueenBahar_ bana hep çok samimi geliyor ya herkese yardımcı olmaya çalışan olumlu biri Ay bir de @annekiz6141 sen de bana çok dobra geliyorsun en dobra diyorum sana da 😂 böyle ne varsa dilinde zararı dokunmayacak türden bir dobralık var sanki sende @saziment sen de bana kalbi temiz birisi hissini veriyorsun kendi halinde iyi birisi olduğunu hissediyorum
kartanesi___ Deleted33000 Deleted33000 En yakın kankim @hd_d en eski arkadaşım @GirlandBoy_Mom Bana göre en hamarat @Alya05 En canayakin @eslem2121 En cici @Herseydenbiktim En çilekeş @beautiful_ Şimdilik aklıma gelenler bunlar Yok yok ben ölem😏
hd_d En tatlısı @egeemomms En süslü çiçegimiz kalbi temizi @orhismommmmmm En sessizi bacımm @Bu0 En çıtıpıtı güler yüzlüsü @Elisa0110 En sıcakkanlısı @Havin49_