mnkfasulyem Canım anneler hamileyken ağda yaptırdınız mı ? Yada jilet dışında hangi ürünü kullandınız lütfen yardıma ihtiyacım var 🥺
serabis mnkfasulyem 37+4 olduk dün ağdaya gittim valla her an gelebilir bebişim riske atmak istemedim 😂 jiletle 2 gün sonraya çıkmış oluyor aklımda soru işareti kalacağına temiz temiz kalır dedim bu ikinci yaptırışım
Busranur_mnts mnkfasulyem ağda yaptırdım kendim yapıyordum 3 4 aydan sonra kuaföre gittim 34. Haftada gittim 38de gidecektim 37+5de doğuma gittim 🤣
allyslife mnkfasulyem gebeliğimin başındna beri hep ağda kullanıyorum canım, gebelik öncesi evde epilasyon yapıyordum gebeliği öğrenince de jilet kullanıp epilasyon etkisini sıfırlamak istemedim ve ağdayla devam ediyorum. Kiminde artan hormonlarla hassasiyet yapabiliyormuş ama ben hiç sorun yaşamadım çok şükür.
serabis yenibiranne__ acısa da geçici olduğunu biliyorum minik minik aldığı için o kadar da acımadı eli hafifti zaten. Bu dönemde benim için en önemli şey temiz olmak ☺️ ani doğuma alınırsam düşüncesiyle kaç gündür korkuyordum şimdi o kadar rahatım ki 👌
lalelola Evet, düzenli olarak ağda yaptırıyorum. Jilet benim için iyi değil, kıllar çok hızlı uzuyor ve kaşıntı yapıyor. Tüy dökücü kremler de tavsiye edilmiyor.
ozdemirayca mnkfasulyem gebelik öncesi lazere gidiyordum gebelikte gidemeyeceğim için öğrendiğim zamandan sonra hep ağdaya gittim aşı eşiğim çok düşük olmasına rağmen dayanılmayacak gibi değil 🤭