2610 Hanımlar hamilelikte baş ağrısı yaşayan ve doğal çözüm bulan var mı haftalardır başımın ağrısından duramıyorum
rmy1 2610 asla doğal yolla felan geçmiyor 1 ay boyunca her gün ağrıdı ensemden girip artık görmüyordum ağrıdan tam geçti dedim şimdi tekrar başladı dünden beri canım dua edip geçmesini beklicez
2610 rmy1 benim rmy1 benim de migrenim var gündüzleri gözümü açamıyorum aynı şekilde kafamın iki yanından baskı yapılıyor gibi çatlıyorum napacağımı da bilemedim
rmy1 2610 o kadar kötü ki sizi çok iyi anlıyorum 1 ay boyunca hiç geçmez mi asla bir saat bile geçmedi sürekli ağrıdı parolda Allah’a emanet zaten hiç geçirmiyor en son geçti dedim rahatlamıştım bi kaç hafta tekrar yokladı beni
iro5 2610 hamile kalınca baş ağrımaz migren geçer derlerdi çok umutlanmıştım ama bende hiç öyle olmadı
dlk2019 2610 doğal mı bilmiyorum ama benim de çok başım ağrıyor magnezyum kullanmaya başladım ve çok iyiyim çok şükür ya parol içecektim ya magnezyum onu seçtim doktora da sormadım haftaya soracağım 🙈
2610 dlk2019 ben de sorayım Parol hayatımda hiç kullanmadım çünkü farklı bir ilaç olsa da anında geçirse keşke
ozdemirayca 2610 türk kahvesi+ parol içebilirsin Migren bantları var benim 1. Trımesterde migrenim 1-2 hafta geçmiyordu tetikleyebiliyormuş gebelik Migren bandı kahve ve parolla 34. Haftaya geldim 🫠