busrand Kızlar 6+1 bugün doktora gittim kese 14 mm, yolk sac görüldü ama bebek gözükmedi, böyle olup daha sonra kalp atışını duyan oldu mu?
bmkl busrand Benim de aynı oldu 5+4’te keseyi gördüm tam 6. haftadakalp atışı için gittim yolk sac vardı ama kalp atışı ve bebek yoktu. Şükürler olsun tam 7. haftada embriyoyu gördüm ve kalp atışını da duydum
Merrriiii busrand 7. Haftaya kadar bekliyorlar genelde cok okudum burda bu şekilde olup sonradan duyan
birgebebirbebee busrand 6+1 de 18 mm kese yolk sac varken bebek görünmemişti 7+1 de gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duymuştum
edasylmz1 busrand benim 6+2’de kese ve yolk sac göründü ama cok kücüktü 7+2’de tekrar gittim kesen 7 haftayla uyumlu ama bebek çok küçük ölçüm yapamıyorum dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi şu an 7+5’im bırak kalp atışı duymayı bebişi bile net bi şekilde göremedik henüz🥲
edasylmz1 busrand çarşamba günü sat’a göre 8+3 oluyorum o zaman gitmeyi düşünüyorum heyecandan çok stresli bir süreç Allah hepimize en hayırlısını nasip etsin🥹🤍