momrose Kızlar özele gidiyorum. Doktorum beni görünce hoşgeldin demiyor sadece gel + ismim . Ekrana bakıyor bilgilerime. Sonra geç bakalım diyor arkayı göstererek . Geçiyorum uzanıyorum bebeğin haftası kilosu falan diyor . Sonra bitince ben tamam hocam deyip görüşmek üzere deyip gidiyorum. Ne bi hoşgeldin diyor ne bi nasılsın diyor. Hani insan bi bi şikayetin var mı der. Bir dahaki gelmem gereken haftayı da demiyor . Güler yüzde yok . Bunları yeni farkettim şuan . Sizin doktorlarınız nasıl davranıyor benimkinde mi sıkıntı var
yagmurum3001 momrose benm ki gel leyla hoş geldin der önce bi otururz şikayetmi felan sorar nasl gidiyo felan sonra ultarson odasına geciyoruz biraz orda konşuyo bakıyo boyuna kilpsuna herşeyine söylüyo yine çıkıyoruz oturyoruz konşuyo anlatıyo herşeyi bazende bebeğin ismn felan soruyo her sefer soruyo unutuyo herhalde🤣🤣amma çok çok ilgili yani
kizinaasikanne momrose hoş geldin diyor el sıkışıyoruz nasılsın ne var ne yok diyor ve masaya alıyor masadan kalkarken elini uzatıyor ki bu da en çok sevdiğim özelliği 🙈
tupbeybi momrose biraz sohbet muhabbet çay içiyoruz, ultrasona geçiyoruz detaylı bakıyoruz. Sonra gel bu ay konuşacaklarımızı konuşalım diyor. Neler normal, neler normal değil, bu ay nasıl beslenmek gerekiyor anlatıyor. Spor aktivitelerimi soruyor vs
momrose tupbeybi çay mııı ksjsjsjs allahım ben kimlerin eline düşmüşüm. Birde içimden şey düşündüm ben mi abartıyorum diye
tupbeybi momrose yani bence abartmıyosun özel hastanenin bi farkı olmalı di mi :) çay kahve tabi ekstrası özel muayenehane olduğu için, bir de 30 dk ayırıyor bunlar için
1cey momrose bende özele gittim aynı şekilde davranıldığı için devlete geçtim yani yarı özel de sayılır. Yani en azından bilgi verirken içerde biraz daha uzun kalmak isterim parayı neden fazla veriyoruz, özel olduğu için
yagmurum3001 momrose az parada diyil yani sonucda para veriyosun ki iyi baksın ilgilensin şikayetini sorsun kaç haftalkısınız başka doktora gidin
Sinerjik momrose Nasılsınız iyi misiniz haftanız nasıl geçti vs usg sonrası değerlendirme, sonraki randevudan beklentiler. Kilosu şu olsun isteriz suyu şu olsun isteriz. şunları ye bunlardan kaçın gibi. Bugun normal doguma tesvik baya etti motive etti falan mesela. Bu tip şeyler… İlgili epey. Devlet hastanesine de gittim. Kerpetenle aldim ağzından bilgi. Onlarin da yogunluguna veriyorum ama tabi ilgi vs karsilastirilamaz
Nisannurr momrose olabildiğince güler yüzlü karşılıyor nasıl olduğumu falan sorar mutlaka eğer alanında iyise devam et ama normal sıradan bi doktorsa değişebilirsin
umran11ayazgmailcom momrose ben doktorumdab çok çok memnunum gel bakalım seni üzüyor mu diyor miden nasıl ne durumda da diyo oğlumla gidiyorum 5 yaşında oda ona diyo abi oluyorsun he kiz mi erkek mi ne istiyorsun diyor kalp atışı dinlerken bile bak nasıl atıyor duyuyo musun diyor ❤️
baltuntas momrose özeldeki doktorumdan çok memnundum insani olarak çok iyiydi şuanki gebeliğimde devlete gidiyorum devletteki de iyi özeldeki kadar fazla ilgilenemiyor ama insanı olarak nasıl hoşgeldin diyor eğer doktorunuz içinize sinmiyorsa haftanız çok ileri değilse başka doktorları da deneyebilirsiniz