BKZ Kızlar kendimce şöyle bir liste yaptım eksik olmadığını düşünüyorum var ise ekler misiniz lütfennnn Anne Yanı Park Yatak Bebek Arabası Puset - örtüsü Kanguru Ana Kucağı Oto Koltuğu Ateş Çarşaf 4 Nevresim Takımı 4 Uyku tulumu 2 Kundak 2 Bebek kamerası Oda nemlendiricisi Bebek bakım çantası Banyo küvet seti Küvet filesi Banyo havlusu kapüşonlu 3 Bebek şampuanı Bebek sabunu Lif / sünger Su termometresi - oda termometresi Pişik kremi Nemlendirici losyon Bebek yağı Pamuk Alt açma örtüsü 3 Tırnak makası Uzun kollu zıbın çıtçıtlı 5 (çeşitli) Tulum 5 Hastane çıkış seti 3 Yelek - hırka İnce müslin battaniye 2 Kalın battaniye 2 Çorap 5 çift Şapka 3 Eldiven 3 Pijama Dışarı tulumu 1 Ağız silme müslin örtü Islak mendil Burun aspiratörü Ateş ölçer Emzirme sütyeni / atleti Göğüs pedi - kapakları Göğüs kremi Süt sağma pompası Biberon Biberon fırçası Emzik - kutusu - askısı Süt saklama torbası Mama sandalyesi Sterilizatör Saç fırçası Yenidoğan beşiği Alt değiştirme matı Kokusuz çöp kovası Çamaşır filesi Gece lambası Beyaz gürültü cihazı Park yatak üstü dönence Oyun halısı Diş kaşıyıcı Bebek deterjanı Önlük Bebek giysi askısı
1cey BKZ kundak su termometresi ve nevresim çok gibi geldi bana isteğe göre değişir tabi. Kundak yerine müslin örtü çok kullanılıyor büyük boy 3 tane yeterli gelir mesela bana. Nevresim de iki tane yeterli olmuştu biri yıkanırken biri takılı oluyor genelde uyku tulumu kullanmıştım zaten çarşaf daha önemli
dgngr BKZ kalın battaniye, ince battaniye, tulum sayıları gibi şeyler fazla geldi. Bir de bazı eşyalar kullanılıp kullanılmayacağı doğunca anlaşılabilir
BKZ dgngr doğru diyosun ama biz çok küçük bi ilçede yaşıyoruz ve hiçbir şey bulma imkanımız olmuyor bişe acil lazım olsa bi hafta kargo bekleyeceğim o yüzden her şeyi yazdım