DenizAda_ sifadrmaz inş memnun kalırız 🙏🏻 ben de bayram sonu alırım randevu kısmetse zor bulunmuyordur umarım randevu
sifadrmaz DenizAda_ 15 gün öncesinden almalısınız demişti sekreteri hemen randevular dolabiliyormus. Ay ins ya ben zaten fazla stresli panik biriyim. Şimdiden strese başladım 😔
DenizAda_ sifadrmaz o zaman ben fe yarın arayayım en iyisi bayram sonuna sıkıntı olmasın yeri real yolundaki başkent değil mi? Yanlış bilmiyorum inşallah
nejlaramazan sifadrmaz özel de nasıl bilmiyorum ama herşeyine baktı doktor aslı hanımdı rapor şeklinde verdi çok şükür hersey yolunda benim için önemli olan sağlıklı olması sadece ultrason görüntüsü verilmiyor sanırım tek fark bu
nejlaramazan sifadrmaz çok şükür hersey yolunda ultrasyon vs vermiyor ayrıca kendisi bakıyor sana açıklama yapmıyor devlet olunca
sifadrmaz DenizAda_ canım ben Real 5 dakika mesafede oturuyorum hastane bana 11 dakika uzaklıkta yani bana göre Real yolunda değil ama kıyı boyundan gidiliyor. Sen nerede oturuyorsun
sizdenbiriyim nejlaramazan hiç bir doktor vermez mi ultrason fotoğrafı ve şehir hastanesine o doktora direk randevu aldınız mı
elaarslan01 DenizAda_ ilk gebeliğimde hakan kalaycıya gittim . Kısmetse ikinciye hamileyim kesinlikle hakan kalaycıya gideceğiiim . Muhteşem bir ilgisi detayi kontrolu vs var
gamze004 elaarslan01 bende ilk gebeliğimde Hakan kalaycıya gittim kesinlikle çok iyi ama şuan ücreti biraz artmış diye duydum
rosee01 gamze004 ben attıktan bir gün sonra vermişti cevap zaten 2 ay öncesinden aldım randevu bugün gittim doktor güzel inceledi açıklayıcıydı hastası da baya kalabalıktı
elaarslan01 gamze004 güncel fiyati bilmiyorum ama gücümüz yeterse isterim tabiki . Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah 🙏
rosee01 gamze004 bende o haftalarda attım zaten detaylı ultrason 18 22 hafta arası uygun oluyor bende 20 haftalık Ken yaptırdım zaten size soruyor kaç haftalıksınız diye
gamze004 rosee01 anladım canım ben bugün hastaneye gittim direk yüzyüze randevu aldım teşekkür ederim 🙂