GamzeMurat Kizlar mrb Bugün kontrole gittik cinsiyeti öğrendik fakat doktor bebeğin eşi rahme yakın dedi bazı ilaçlar verdi erken doğum riski varmış kasılmalarım ağrılarım falan oluyor, korkuyorum psikolojim alt üst oldu ☹️
duygunisa GamzeMurat bende aynı durumdayım canım kendini üzme Allah’ın izniyle düzelme ihtimali var dedi doktor en geç 32 haftaya kadar yukarı çıkar sıkma canını bende ilaç kullanıyorum bana sadece progestan fitil verdi sadece onu kullanıyorum
nasibinkadar GamzeMurat birbirimize dua edelim 17.2 bende bebeğimle aramda 1 artel varmış erken doğum olabilir diyor
dilarakadir0853 Sitres yapma canim bebegini etkiler.bol bol sol tarafina uzan dinlen ilaclarini da saatli duzenli kullan alhin izniyle sag salim kucagina al insallah
GamzeMurat Bana sadece vitamin ilaçları ve magnezyum ilacı verdi çok kasılma oluyor diye onu engellemek için dedi
Temmuz2021_ GamzeMurat doktor böyle bi durumda progestan veriyor. Benimde aynı sekilde rahim agzina yakın ve doktor progestan fitil kullandiriyor. Plesanta yukari cikana kadar kullanicaz dedi, cunku kanama yapabilirmis