caglacelik67 Selam herkese uygulamaya göre 75 gün var doğuma. 29+2 haftalık hamileyim doğumum 28 Temmuz görünüyor. Erkek bebek bekliyorum. Uygulamada görünen günün kaç gün öncesi veya sonrası doğum yaptınız hanımlar?
yldzz01 caglacelik67 ilk dogumumda 1 ay vardı daha doguma hemen hemen ocagın ilk haftası ve ortası gıbı dusunuluyordu ben aralık 16 da dogum yaptım tamsıyından dolayı son aylarda neler olur bılınmıyor bazen bebek erkendne gelmek ıstıyor sağlıkla gelsın bebegınız
dilarakadir0853 caglacelik67 ilk dogumumda kontrolde 38 de gitmistim bu bebis daha kanala girmemis 40i bulur dogmasi demisti doktorumun o gece yattim sabah kalktim suyum geldi dogumum basladi 38+1de dogum yaptim.yani bu bebisin dogmak istemesine bagli canim.son aylar dusundugumuz gbi erken yada gec olmayabiliyor
caglacelik67 nur_344 cinsiyet etkiliyor mu acaba doğumu bana herkes erkek bebek geç gelir diyor ama bilemiyorum kardeşim kız bebek 42 haftada doğum yapmıştı 🌸
nur_344 caglacelik67 öyle diyorlar çoğunlukla erkek bebek diye ama kızlarda geç gelebiliyormuş benimde erkekdi
sutluemzik caglacelik67 Merhabalar bende 29+4 oldum, normalde 4 Ağustos gözüküyordu doğumum ama sezaryen olacağı için 10-15 arası alınacağım doğuma sizin normal olacaksa eğer bekleniyor son ana kadar 🫠
caglacelik67 sutluemzik inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini canım benim ilk doğum o yüzden bi aksilik olmazsa normal olur devlet takipliyim çünkü 🩵
pelinkarakus Doğumum olacak 1 Haziran’a doktorum gün verdi 38+3 ‘e ama pazartesi gününden beri gelmeye çalışıyor biz durdurmaya çalışıyoruz 🙈 35ten sonra her an herşey olabiliyor 😇
caglacelik67 pelinkarakus ayyy sağlıkla gelsin bebiş 🩵 en iyisi 35 ten sonra her şeye hazırlıklı olmak sanırım 😂🌸
leblebi_ caglacelik67 29+1 doğuma 76 gün görünüyor tahmini doğum tarihi 29 temmuz erkek 🫶🏻 ama bunu hafta olarak hesaplıyor 40 haftalık doğarsa yazan tarihte doğar erkek bebekler geç geliyo diyenlerde var kişiye göre değişiyor bence