karpuss Ayyyy çok heyecanlıyım gidip gidip odasına bakıyorum kıyafetleri ile aşk yaşıyorum bu normal mi 🥹😍
fatoss_ karpuss hayırlı olsun canım Sağ salim Odasına kavuşmayı nasip etsin inşallah çok güzel olmuş güle güle kullansın paşa🥹
esophia karpuss maşallah Allah bana da bu günleri nasip etsin inşallah oda fiyatları ne kadar bende böyle bir model istiyorum da
mevcut karpuss odası çok güzel olmuş sağlıkla gelsin. erkek anneleri oğullarıyla aşk yaşamasın bence sonra evlenmeleri zor oluyor😊
karpuss fatoss_ teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 😘 aminnnnn inşAllah hayırla sağlıkla gelsin 💙
catlovermom karpuss maşallah barekallah çok hoş olmuş. İnşallah hayırla saglikla gelir…. Acaba nerden aldiniz.internet varsa link varmı? Bu şekilde Montessori yatağı ikileyerek almak mümkün mu acaba.markasi nedir.
karpuss catlovermom teşekkür ederim canım, Allah razı olsun inşAlllah. İnternette gördüm genç bebe diye bir site. Sakarya’daki şubesinden aldık 😊 yani dediğiniz şekilde almak mümkün mü bilmiyorum sayfayla iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır
karpuss mevcut teşekkür ederim 🤭 Ay bilmiyorum ki dünyaya gelmeden böyleysem dünyaya geldikten sonra nasıl olurum bilemedim 🙈😅 Ahahah tek mutlu olsun da gelin kızıma veririm oğlumu ne yapayım