oozgesayin Düzenli 48 saat artışım son günler 11 Mayıs 1063 13 Mayıs 1203 olduğundan dolayı doktor kontrolünde kese göründü dış gebelik dedi artıştan dolayı pazartesi son kez vajinal ultrason yapılıp çarşamba günü anestezi ile alınacak
3boysmom oozgesayin merhaba iğne vurulmadı mı? direk tüpünüzü mü alacaklar. bende dış gebelik geçirdim 2 doz iğne oldum düşmedi ondan sonra tüpümün alınmasına karar verildi
oozgesayin 3boysmom tüpte değilmiş rahimde kese ama aşağıya doğruymuş kendiliğinden de atabilir diye son kez pazartesi bakacakmış tüpte olursa iğneyleymiş
3boysmom oozgesayin ama tüpte değilse zaten dış gebelik olmaz ki. rahimin içinde görüldüyse dış gebelik olamaz diye biliyorum ben
3boysmom oozgesayin başka doktora görünün muhakkak. rahim içinde dış gebelik olmaz çünkü. zaten rahimin dışında oluştuğu için ismi dış gebelik. çok geçmiş olsun 💝
naz123_ Lütfen başka bir doktora gözükmeden karar vermeyin rahmin içinde kese varsa dış gebelik olmuyor ben de geçirdim ben de asla kese yoktu sadece rahim ağzına yakın yerlesmis olabilir kesinllikle bir kaç görüş alın tek doktorla kalmayın