Esra11_10 Kızlar tatile gitmeden 5 gün önceye randevu verdi doktor normalde yarın sünnet edilecekti ama erteledi böyle bişey yaşayan var mı bazı doktorlar 3 gün sonra girebilir tuzlu su iyi ödem attırır diyo bazı doktorlar 7 ila 10 gün sonra girilebilir diyor
gamzeakarsu17 Esra11_10 girebilir demek çocuk mutlu olur rahat eder demek değil ki.daha nazı geçmiyor 1 hafta sızladıkça ağlıyor kaç aylık çocuk.5.5 aylıkken yaptırdım ben lazerli sünnet olmuştu pipi ucunda klips vardı 9 günde düştü.bence çok yanlış bi zaman olur ertelemelisin.tatilden zevk mi almaya çalışcaksın çocuk enfeksiyon kapar mı diye mi dert ediceksin.kucaktan inmiycek sende şifa arıycak bence ertele tüm dikkatini şefkatini ona verebileceğin gün yaptır
1cey Esra11_10 biz suya oturttuk günde 15-20 dakika sanırım, ödemi şişliği de alması için ama tuzlu su deniz suyu havuz suyu falan farklı tabi, tatil ertelenmeyebilir ama sünneti erteleme durumunuz yok mu acil bir durum yoksa?
Esra11_10 tahamommy evet bizim doktorda suya oturtabilirsiniz dedi yarın tekrar gidicem en iyisi sorayım
Esra11_10 gamzeakarsu17 bende ertelemeyi düşündüm kesinlikle ama bizimki sünnet olmuştu derisi yapıştığı içib revizyon ameliyatı olacak bazı doktorlarda girebilie diyince uygulamada da sormak istedim
Esra11_10 1cey yani sünnet ettirdik biz ama bu revizyon ameliyatı olacak derisi yapıştığı için yani tekrardan sünnet gibi olacak
1cey Esra11_10 aa anladım. Yani bu durumda gitseniz de içine sinmeyebilir bilemedim karışık bir durum doktora sor bence zararı olur mu diye
Esra11_10 1cey içimin rahat edeceğini düşünmedim ya yarın olacak diye bizde tatili haziranın ortasına almıştık baya yarası iyi olur diye bakalım