Leyla93- sevdaey canım çok normal şuan cok erken zaten belirtin olursa bıle ilaçların yan etkılerınden ve bırazda psıkolojık bence inşallahh guzel haberı alırsın 🙏
Kubranur_sert sevdaey bende 9 mayısta oldum bugün 5. Günüm 2 gündür koku hassasiyetim ve kusmam var yani belirti aramayın bence belirti olmasan da tutan çok biliyorum stres yapmayın kendinizde
3kedili2bebekli sevdaey hiç belirtisiz pozitif gördüm doğurdum ben belirti aramayın hatta adet Olcam ben karnım ağrıyor dedim
Bgmlgn Benim de 7. Günüm hiç belirtim yok ama doktorlar da 6. Haftaya kadar belirti aramayın diyorlar. Şuan yaşanan belirtiler sadece kullandığımız ilaçlar kaynaklı olabilir. İnşallah pozitif sonuç alırız 🙏
sevdaey Bgmlgn inşallah rabbim sizede nasip etsin sonucu paylaşcam burda sizlerle birbirmize dua edelim
sevdaey Kubranur_sert Hadi hayırlı olsun canım rabbim güzel haberler almayı nasip etsin benimde 5. Gunum
Kubranur_sert sevdaey amin canım gebelik testi yaptım silikte olsa çift çizgiyi gördüm pazartesi kan vericem Rabbim bu yolda olanlara mutlu haberi almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yolda olan herkese duamdır 🌸🫶🏼😍