mumulik Bebeği görmeye gelenler için hediye neler yaptınız kızlar? Yiyecek filan ikramlarınız oldu mu?
bbaskal mumulik Ben hastane için ilk doğumda isimli çikolata ve kolonya hazırladım ikinci doğum için magnet ve çikolata yaptırıcam ama hastane için yani bende kırk çıkana kadar evime fazla gelinmesi taraftarı değilim sonrasında zaten Mevlüt yaparım herkesi oraya davet ederim ilk doğumda da öyle yapmıştım
1cey mumulik ben kimseye hazırlık yapmadım, gelenler eli dolu gelmeli bence 😅 sadece çay kahve ikramı yapıldı, zaten gelenler de anlayışlı olduğu için hem kısa durdular hemde kendileri getirdiler
annekiz6141 mumulik 15 gün annemde kaldım bebek zaten 8 gün kuvezdeydı.. Kımsede gelmedı öyle aman aman zaten kızım da kuvezden cıktıgı ıcın istemedim açıkçası.. Bunda da istemiyorum bakalım 😂🤷♀️ ama ben bişey hazırlayamam maalesef ..
mumulik bbaskal ben de öyle bişeyler düşünüyorum… 40 ı çıkmadadan gelirler bence bana bebişi görmek için..
sarumervee mumulik hediyelik Magnet ve kolonya yaptırttım hastane için bide çikolata yaptırtacam başkada bişey yapmam daha sonrası içinde gelen bi zahmet bişeyler beklemesin hazır alır koyarım
sarumervee mumulik yani zaten yeni doğum yapmış olacaz yorgunluk vs. bide millete ne ikram edecem diye strese giremem
yldzz01 mumulik ilk doğumumda hastane ıcı hedıyelık mum ve kolanya yaptık ve cıkolata dagıttık lokumla beraber ev ıcınde gelen mısafırıme sarma borek phaca kurabiye tatlı yaptık 2. Hamıleyım aynı seylerı yapacagım sadece hedıyelıklerımı degısecegım
aslmoms mumulik Çikolata, kolonya hediyesi ve lohusa şerbeti yeterli. Pikniğe mi geliyorlar yemesinler birşey 😁😁
cansuu05 mumulik dolapta sarma, kurabiye, börek var. Çayın yanına çıkartırım diye yaptım. Fazla da birşey yapamiycam. Zaten çok gelen olmaz eve eşim izinli evde olacak. Arkadaş çevremde hastaneye gelir hediyelikler var onlardan veririm.
ozdemirayca Hastane için magnet+çikolata+kolanyanın bir arada olduğu paket yaptırdım yeme içme olarak hiç düşünmedim istememde instagramdaki video geliyor gözümün önünde kadın kendinden geçmiş herkes bi şeyler yemenin derdinde😂 ev içinde henüz bi şey yapmadım