Mom_24 Kızlar merhaba. Van yyü hastanesinden bir türlü Perinatolojiye randevu bulamıyorum. Var mı bir yöntemi olan yada yardımcı olabilecek olan var mı aranızda
emin1333 Mom_24 MHRS indirin talep oluşturun yada her cumartesi tam saat 10 bakin o zaman yeniliyor hemen alırsınız bende bu yöntemle alabiliyorum yoksa çok zor
surpr_iz MHRS uygulamasını indir talep et boş olduğu zaman size mesaj atıyor zaten 2haftadır yapıyorum bugün geldi normalde 20 hafta olunca gitmem lazım 17 haftalığım bakar inşallah 😊
Mom_24 surpr_iz hayırlı olsun. Ben ayşegül hanıma yaptırmıştım memnun kalmadım. 5 dakika sürdü sürmedi. Ve sadece sağlıklı dedi. O günün akşamında kanama ile acile başvurdum ve plasenta previa olduğum söylendi. Ki detaylıda görülen bir durummuş.
surpr_iz Ya çok geçmiş olsun benim Serklaj ameliyatını da kazım uçkan yaptı ben memnun kaldım ilgili bi doktor o yüzden onunla şimdi devam ediyorum tabi bazen doktorlar dikkatsiz davranıyor benim 3kayıbım hep özellerde oldu o yüzden özele gitmeye tövbeliyim
surpr_iz Sağol ben bugün de muayene oldum onda yani erken gittiğime rağmen çok iyi baktı ve çok ilgili bi doktor gitmek istersen onu tavsiye edebilirim
Mom_24 surpr_iz teşekkür ediyorum. Sizin adınıza sevindim. Ben randevu bulamıyorum. Zor bela sağlık ocağı Mehmet cezmi hocaya randevu verdi ama pek hoşnut kalamadım. Bölgede Nergis hanım var bayadır ona gidiyordum şuan hiç randevu bulamıyorum. Bir sn de olsa bebeği gösteriyor ve kalp atışını azıcık dinletiyor. Bulabilirsem kazım beye de giderim.
surpr_iz aycaa112 evet baktı erken gelmişsin detaylı için 1ay sonra tekrar gel dedi 12haziranda yine randevum var
gulsum_12 surpr_iz merhaba 12 haziran da kaç haftalık oluyorsunuz? Erken gittim demişsiniz o yüzden sordum
aycaa112 surpr_iz peki memnun kaldınız mı birde ben de ona randevu aldım 21 hafta oluyor bakar mı sizce
surpr_iz aycaa112 kazım uçkan için aldıysanız ben memnun kaldım zaten Serklaj ameliyatı mıda onda oldum benim rahım ağzı kısalığım var onun takıbindeyim