Havin49_ Mucizem_63 bence bi insanın kendine yapacağı en büyğk kötülük evet belki bebek yatar ama bi zamandan sonra zulüm ablam hala oğlu 4 yaşında arada ayağına koyup salıyor beşiğine koy salla ama ayağına alıştırma
yasminaydn Mucizem_63 ben kaç aydır bebeğimi ayakta sallıyorum her yöntemle uyutmaya çalıştık uyumuyor
myangelson Mucizem_63 sizi çok yorar. Bende beşikte sallıyorum ayakta sallasana diyorlar asla alıştırmam. Beşikte 1 saat sallıyorum neredeyse. Ayakta 10 dk sallasam felç oluyorum 😅😅
Gks_01 Mucizem_63 hamak tarzı birşey bari al şiddetli olmadığı şekilde bişey olmaz evet sallamayı önermiyorlar ama hepimiz öyle büyüdük ben alıştırmam istemem büyük konuşmuyorum yine de 😅 arkadaş 4 yaşındaki çocuğu hâlâ ayağında sallıyor maalesef
tortillam_ Allah aşkına alışmasına izin verme. Biliyorm çok zor uyutmak falan ama 4,5 yaşına kadar ayakta sallandı bizim kız ayak -popo uyuşmasını sana anlatamam
Mucizem_63 tortillam_ anne kucağı var elktrkli ona koydum uykusu geldiği halde uyumadı ayağıma koymakla hemen uyudu😑
Mucizem_63 Gks_01 ben de asl alıştırmam diyordum başıma gelene kadar 🤣 yani benimki ayağıma direkt gelse de uyuyor sallamasan bile 🤣
Gks_01 Mucizem_63 ya tabi ki öyle ama ileride sıkıntı oluyor bırakması başka sallanmalı birşey bulsanız size kolaylık olmazmı