mrssanne Hanımlar bugün regle 2 gün varken awox yaptım bu şekilde çıktı. Dün de İnnovita ile yapmıştım onu da ekleyeyim karşılaştırma yapamıyorum koyulaşma var mı diye Bu bugün awox  Bu da dün innovita  Koyulaşma var mk
sedatm mrssanne bence baya fark var bugünkünde. Dün dpo kaçtı ? Bir de ilk idrarla mı yapmıştın sabah ?
mrssanne iremm00 sedatm buketdeniz19 Aslında biz istemiyorduk bebeğim 14 aylık henüz küçük diye ama 2 ay önce nasıl olduysa kimyasal geçirdim ondan sonra eşim çok istemeye başladı bu ay da korunmasız deneyelim dedik ve sanırım oldu 🙈
iremm00 sedatm awox buakdar yalancı pozitif cikarmaz sanırım , demekki ben baya erken kaset test yaptım. 2 gün önce yaptım kaset negitifti
mrssanne buketdeniz19 reglime 2 gün var geçsin diye bekliyorum bir de eşim aile hekimi hemen haberi olsun istemiyorum
buketdeniz19 mrssanne Ayy canım ne deyim ki Bebeğin daha küçükmüş birlikte büyürler artık 😂 hayırlı olsun
mrssanne iremm00 son zamanlarda awox yalancı çok veriyor diye okuyorum bilemedim Farklı marka da olunca karşılaştırma yapamadım
mrssanne iremm00 ilk gebeliğimde de hiçbir belirtim doğuma kadar olmamıştı bunda da hiç bir belirtim yok. Sadece ufaktan bel ağrısı artık hayırlısı diyelim ne diyelim 🙈