-merve-5 Mayısın 10 nu veyatta 11 gıbı ilişki oldu hastalığım ya bugün yada 16 sı gıbı oluyor sol kasık agrım var erken gebelık testi yapsam çıkarmı
bkb35 -merve-5 mümkün değil canım zaten adete çok yakın ilişki olmuş. Tavsiyem ovülasyon testi kullanman. Yumurtlama günü genelde 12-17.günler arası oluyor. Mesela benim hep 17.günde pik olur ve ben hep o günlerde hamile kaldım
beybimom_ -merve-5 çıkmaz tabiki döllenmeden sonra 10 gün kişiye göre de değişebiliyor tabi 8 15 gün sonra diyorlar genelde beta yükselmeye başlıyor o yüzden beklemeniz gerek
allyslife -merve-5 mümkün değil testle anlaşılmaz, ilişkiden sonra en az 12 gün sonra beta yükselir o da her vaktiyle olduysa, gecikmeler olduysa 18-19′a kadar da uzar. Biraz daha bekle, en erken 12 gün sonra test yap
iremm00 Çıkmaz maalesef cnm bende , senin gibi regle 6,7 gün kala üst üste korunmasız ilişki oldu 2 gün icne kaset test yaptım , çıkmadı yarın erken gbeelik yapacağım halen olmadim regli
bkb35 -merve-5 yumurtlama olmuş çatlamış hamileliğe hazır durumda demek. Ovülasyon testinde iki çizginin de koyu renk olduğu zaman ilişkiye girilir. Eğer bir sorun yoksa yüksek ihtimalle hamile kalınıyor
ARYa143 bkb35 şu mesajda kafamda yıllarca oturmayan ama araştırmaya üşendiğim sorular yerine oturdu Allah razı olsın🤭😂🥰 Hayatımda ovülasyon testi yapmış değilim, çatlatma iğnesi oldum zamanında o zaman bile uzaktım bu konuya şimdi aydınlandım ama😁😁🤗
ARYa143 bkb35 yok şu an yaraması gibi durum değil, 2. Kızıma hamileyim 🙈🥰😂 bilgiler kafamda net oturdu öna istinaden dedim, teşekkür ederim 🤗😊
senabegm Ay benim de 14 Nisan adet dönemim di döngüm 35,37 bazen 40 gün arası değişiyor.6 Mayıs 11 Mayıs korunmasız oldu kahverengi lekelerim oldu galiba afet olucam yine beklemedeyim bakalım sabah olmadı kan veririm dedim 🥰