nurbanubostan Kesesini gördük lakin kalp atışını için bir hafta bekleyeceğiz. 5+4 olduk. Şimdi sizlere sorum, arada kahverengi lekelenmelerim oluyor az az. Bu tedirgin etmeli mi? Sağ ve sol tarafta ara sıra bir sızı oluyor. Buna yerleşme genişleme sızısı dendi.
sarilale123 nurbanubostan lekelenmeleri ihmal etmeyin doktorunuza danışın. Ağrılar normal rahim büyüdüğü için
ballim_dunya nurbanubostan yerleşme kanaması büyük ihtimalle ama kırmızımsı yada parçalı gelirse bekleme acile git
nurbanubostan ballim_dunya kırmızı oldu ve acile gittim. Kese hâlâ duruyor. Kalp atışı henüz yok erken dediler. Kanama kesik kesik devam ediyor. Progestan başladı. Maalesef düşük tehdidi ile ilerliyorum
Mrsfly nurbanubostan merhaba daha önce benzer bişey yaşadım hatta kalp atışı da vardı ama 8. Haftada kaybettim. Kızımda şu an 2,5 yaşında da benzer bişey yaşadım Hemen progestan başlamanız ii oldu bide kalçadan iğne şeklinde aldım bi süre.
nurbanubostan Mrsfly bu süreci yatarak geçirmek zorunda mıyız peki ben yatmak istemiyorum hiç. Ara sıra sancı giriyor. Ayağa kalktığımda aktığını hissediyorum. Kendimi her sonuca hazırlamış gibiyim. Ama netlik kazanması çok zaman alacak değilmmi
Mrsfly nurbanubostan ya öle tam yatmadım ama abartılı şeyler de yapmadım. Doktorum zaten hani sağlıksız gebelik ise düşmesini engelleyemeyiz demişti. Çok kendinizi yormayın ama kendinizi mahkum da etmeyin insanın pskolojisi bozuluyor