allyslife yudum_54 çiş mesaisinden yatamıyorum ki uyuyayım, yatağa oturduğum an çişim geliyor geri gidiyorum😂
kartanesii_ yudum_54 hastanedeyim suni sancılarım bi boka yaramasını bekleyip sinir krizi geçiriyorum. Ve uyuyamıyorum sinirden baş ağrısından
beyzzsenturkkk yudum_54 bebegimin organizerini hazırladım yarın dolabı kurulacak onu sildim besigini yerlestirdim belki doğururum diye yukarı çıkacakları taşıdım ama gelen giden yok😂 38+3 olduk
yudum_54 kartanesii_ Rabbim yardımcın olsun bacım sabır çok önemli sağlıkla gelsin mucizen diren bacım
yudum_54 beyzzsenturkkk ne kadar içerse durursa o kadar iyiymiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlı telaşların içerisine girdin darısı bizim başımıza 🙏🏻🥰
yudum_54 buskes yemin ederim şu hamileliğini normal hayatı devam edermiş gibi yaşayanlara hayranım hiç hamile değişmiş gibiler ben ise her yeni haftaya bir belirti ile giriyorum şaka gibi 😂
buskes yudum_54 vallahi oyle bende sasiriyorum her hafta yeni guncelleme 32 haftaya girdim daha da zorlasiyor gibi git gide 😅 sen kacinci haftadasin ?
myangelson yudum_54 oğlum 2 gecedir saat başı uyanıyor 🥲 yine uyandı yarım saattir uyutmaya çalışıyorum. Diş çıkartma dönemindeyiz 🥲