busrayla Malatya da Eğitim araştırma mı Battalgazi mi iyi doğum için iki yerde de doktor önerisi yapabilir misiniz
biiremm busrayla eğitim araştırma iyi diyolar ama Battalgaziyi duymadım hiç doğum yapam varsa yazsın ya bu arada araştırmada serdar büğrü çok övülüyo
busrayla biiremm bi kaç tane eğitim çok yoğun Battalgazi de ebeler falan çok ilgileniyor hatta sancı odasına eş de alınıyor diye gördüm de doğru mu acaba onu merak ettim
biiremm busrayla hiç bilmiyorum valla kaç kere tartışma açtım kimse yazmadı bende çok merak ediyorum sezeryan doğum benimkisi ama nasıl oluyo süreç nasıll merak ediyorum
busrayla biiremm sezeryansa eğitim araştırmada Fatih yiğit ablamın doktoru o da sezeryan oldu çok memnun kaldı kendisinden ona gidebilirsiniz
hep_acemi_anne biiremm sizinle başka sohbetlerdede denk gelmiştik 😂 bende eğitim araştırmaya gidiyordum ama bu sefer battalgaziye randevu aldım cuma gidicem, çiğdem aslana aldım randevu. Bide orayı deneyeyim. Benimde sezaryen olacak
sevlbgtn biiremm hastane aşırı temiz ve sterildi dedi doktor o gün Çiğdem Aslan nöbetçiydi hastane açısından her şeyden memnundu kötü bir şey yaşamadı şükür
sevlbgtn hep_acemi_anne Çiğdem hocaya takipliyim gerçekten sakin ve içinde iyi bir doktor şuan 39+5 im normal için 41e kdr bekleyeceğiz