Esmakirboga_04 Hanımlar benim bebeğim 28 hafta 6 günlük oldu. Ama bugün doktora gitim bebek iki hafta gelişimi önde 30 hafta ile uyumlu dedi . Bu durumu yaşıyan var mı? Kilo artışı da önde olduğu için sezeryan olabilirmiş . Düşüncelerinizi alayım
songulattepe Esmakirboga_04 Bende aynı durumu yaşıyorum. Bugün 37 haftalık ve çatı muayenesi oldum. Bebeğimde iri olduğu için normal doğum olmayacak, sezeryan günü belirledik. Yani küçük bir bebek olsaydı normal olabilirdi dedi doktor.
busra58ayd58 Esmakirboga_04 ben 39. haftada 4150 doğurdum normaldi ve yırtık olmadı. kişinin vücuduna göre değişiyor sanırım. bana normal yaparsın dedi sadece suni sancı ile doğurdum o süreç yormuştu. şuan da 27 haftalık hamileyim
saadet2308 Seninle aynı haftadayız canım kaç kilo Bebiş bende şeker var diye önden gidiyor cuma gideceğim doktora
Esmakirboga_04 saadet2308 canım valla 1778 di kilosu ben şeker yüklemesi de yapmadım yapmak istemedim
saadet2308 Esmakirboga_04 evde ölçüm yapabilirsin canım en azından ona göre diyet uygularsın ben evde ölçüyorum ama malesef yüksek çıkıyor benimki de o civarda olur kilosu o zman doktor fazla dedi mi benimki zaten sezeryan olacak
sarilale123 Esmakirboga_04 inşallah bazen son haftalarda tam haftasını yakalıyor, belki sizdede öyle olur
busra58ayd58 Esmakirboga_04 benim çok güzel geçmişti kolay geçti yani aklımda hep güzel bir anı olarak kaldı. umarım şimdide öyle olır. denilenin aksine kilolu bebekler daha kolay çıkıyormuş sanırım