eminemasal Merhaba arkadaşlar erkek bebek isimleri önerir misiniz bir türlü isim bulamıyorum hoşuma gitmiyor hiçbir şey ne yapacağım bilmiyorm süpriz gebelik oldu o yüzdende hiç düşünmedim 17+5 olduk
Zmomer eminemasal Ömer ,Hasan Alp. Cocuklarımın adı :) Ahmet selim, cihangir beyazıt :) cok guzel isimler var asında
gozdenzl eminemasal barlas, alparslan, göktuğ kağan, miran efe aklıma gelenler bunlar ☺ sağlıkla gelsin minik adam🌸
eminemasal [silindi] asaf Ali -Ali asaf gbi düşünüyordum ama çok yaramaz oluyor dediler gözüm korktu 🤯
eminemasal gozdenzl barlar bende istedim ama eşim hep tekel alkollü mekan isimleri gbi dedi amin teşekkür ederim 🤩
[silindi] eminemasal bence gayet güzel sen bakma onlara asaf ali de güzel asaf ismi genel olarak ağır baslı oturakli bir isim olarak geliyor bana 😊
33_esra Bende kız bekliyordum süpriz yaptı bize erkek çıktı hiç isim düşünmedim neye karar verecem bilmiyorum 😂
eminemasal 33_esra benim 18 aylık kızım var ve 18 haftalık hamileyim ben çok tedavi oldum olmaz dediler normal yolla tedavilerle de olmadı sonra peşpeşe kendiliğinden kaldım 😂