Perla_ Cuma günü inşallah yükleme yaptıracağım kızlar ama kâğıtta 8den sonra yasak diyor sadece su içilebilirmiş o kadar nasıl dayancam bilmiyorum ya bu saat aralığı normal mi sizce ? 👀
Gks_01 Perla_ bana yasak demediler 50 gr yaptırdım ama zaten erken kalkıp gideceksiniz yemeğinizi yiyin 10 gibi yatın uyuyun geç yatmazsanız acıkmazsınız
damla6565 Perla_ Evet bayramdan sonra ben de yaptıracağım benim doktorum da dokuzdan sonra hiçbir şey yeme dedi bana
gizemiaaa Perla_ zaten akşam belli bir saat den sonra yemek önerilmiyor yani nasıl dayanacağım diye düşünürken aslında vücuduna iyilik yapmış olacaksın☺️ bol su iç öncesinde şişiren şeyler yersen karpuz vs zaten bir şey yemek istemezsin
Perla_ damla6565 ben şeker düşüklüğünden şüphe ediyorum ondan dolayı korkuyorum açıkçası nasıl dayancam diye
endlesslove1 Perla_ ben 75 mg yaptırdım 12 de yemeyi içmeyi kestim sabah da yükleme için gittim su bile içmeyeceksin
endlesslove1 Perla_ bilmiyorum bana yasak dediler sabah 8:30 gibi gitmiştim 11:30 da işim bitti o arada hiçbir şey yiyip içmedim