Hilalbektas Merhaba🖐🏻 dün yaptırdığım kan testinde gebe olduğumu öğrendim🙏🏻 özele gitmek istiyorum lakin ilk gidişte test falan yapılıyor mu? Yapılıyorsa neler istiyorlar yardımcı olabilir misiniz
Yasem Hilalbektas onu size bir sonraki muayenenizde yaptırıp getirmeniz içinn yazıp veriyorlar zaten. O yüzden bence önce bir doktorunuza görünün cünkü bazen ekstra testlere de bakmak isteyen oluyor değişiyor. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah tebrikler 🙏
Emnesar Merhaba hayırlı olsun 😊 normalde kan testi yapılıyor ilk ama siz zaten yaptırmışsınuz sıkıntı yapıp tekrar istemezlerlerse değerinize göre bakar
Hilalbektas Emnesar teşekkür ederim 🙏🏻 henüz 1 2 haftalık dediler doktora gitmek için beklemeli miyim gitmeli miyim bilemedim 🙍
Emnesar Hilalbektas dahaa çok küçük kesede gözükmez zaten ben ikesemi ilk 6 haftalıkken görmüştüm hastaneyede gitsen iki gün sonra tekrar kn vermeni isteyecektir değerinin yükselişini görmesi için
denizannee Hilalbektas canım kese gözükmez şuan. Ben kanda öğrendim 14.7 ile. 20 gün falan sonra gittim sadece keseyi görebildim karından düşün. Değer 5000 ve üzeri olmadan görünmez. Folik asit başlatır doktor sadece.
Hasretsaka Bence hemen gitme adet zamananının geçmesini bekle öyle git sağlık ocağında kan berirsin değerin 5 bini geçince muayenenolursun zTen doktor istediği testleri yazığ veriyor yaptır gel diyor yada gittiğin hastanede yaptırırsın keseyi gördüğünde sağlık ocağınada kayıt açtırırsan onlar her ay bütün testlerini yapıyorlar canım hayırlı olsun
ikicocuklubiranne Hilalbektas test yaptırmışsın zaten canım test yapılmıyor ultrasonla bakıyor adet tarihine göre kaç haftalık olduğunu hesaplıyor doktor 😊