Havin49_ Kapı Süsümün güzeliiği tabi benim kapılar cam olduğu için duvara astım Sizin uygun fiyatlı aldığınız kapı süsü var mı böyle ben bunu 50 tl ye aldım 😀😀😀 Diğer çocuklara da yapmak istiyorum
Havin49_ Yazmelegi_ kız burdan bi arkadaş oğlunun adını Yusuf kayra koymak istemişler eşi son anda yok olmasın dedi bana yazdı kargoyu tek karşıladım
Havin49_ hilalaselll4 ilk bebeğim 22 aylık güzel evet dışardan bakınca tabi bi gülüşleri sana bi bakışları herşeyi unutturuyor ama desteksizsen ve ilk çocuk da küçükse çok zor
hilalaselll4 Havin49_ benim bebeğim doğduğunda kızım 2 yaş 2 aylık olacak şu anda 21 aylık şu anda bile düşünüyorum nasıl olcak en çok da uyutma zamanları mesela uyuyabiliyor musun gerçekten diğeri ağlayınca diğerleri de kalkıyor mu nasıl oluyor 😥
Havin49_ hilalaselll4 yani canım kızın büyğk oluyor ve üstüne sadece bir bebek oluyor onun bile çok farkı var malesef uykum pek yok yattığım da yarımyamalak çok nadir birbirlerinin sesinden uyanıyorlar
senahb hilalaselll4 benim kızlarımın arası da 2 yaş 3 ay. Çok rahat büyüttüm ben. Büyük kızın odasını ayirmistim küçük kız benimle aynı odadaydi geceleri uyanan bir bebek değildi uyansa da büyük kız duymuyordu ağlamasını. Şimdi biri 6 diğeri 4 yaşına geldi ve birbirlerine öyle güzel arkadaslar ki. Hiç canınızı sıkmayın 🌸☺️
hilalaselll4 Havin49_ Off çok zor cidden Allah yardımcın olsun ikisine aynı anda yetişebiliyor musun emzirme var mı
tahamommy Havin49_ ay çok güzel iyi denk gelmişş 😍 ben geçen sene 700 tl verdim punch yaptırdım ama ilk görüşte aşktı bizimkisiii 🫣🤣
cileklimatcha Havin49_ Cok guzelmis sizinde, bende yeni yaptırdım cok güzeller gelip gidip bakıyorumm 😍🩵🩷
sarilale123 Havin49_ kız 50 TL bedavadan biraz pahalı 😂😂 nerden nasıl aldın 😀 çok güzel güle güle kullan 🌸
Havin49_ sarilale123 aşkım sağol burdan bi arkadaş isim değişikliği yapmış bana hediye etmek istedi bende kargoyu karşıladım sadece