honey Glsmdzn en son 16.haftamdaki kilo artşım 6 ydı, şu an 18.haftaya girdim ama almaya devam ettim mi bilmiyorum :D
DuyguSenturk Glsmdzn 25 haftalığım 4 kilo almışım doktor çok almışşın böle devam edersen doğumunu zorlaştırırsın dedi bana da 😐
PakizeMehmet Ben 65 le hamile kaldım 62 ye kadar düştüm suan 18 haftalığız 64 kiloyum ama içimdeki ses 80 le doğuma gireceğimi söylüyor 😂😂😂
Elfineliz denizannee yarın bende 1oluyorum 57.5 hamile kaldim suan 58.5 boyumda uzun hiç belli olmuyor kimse hamile bşle olduguma inanmıyor😇😂😍😘❤
Deryarslan DuyguSenturk çok ilginç 25te 7kilo aldım Dr gayet normal dedi.acaba hamile kalınan kiloya göre mi kiyaslaniyor.ki dışardan gören hiç kilo almamissin diyor🙄
haklisinesracim DuyguSenturk şaşırdım ya ben 15 te 4 kilo aldim doktor sıkıntı yok 15 18 kilo arasinda tamamlarsin dedi bana da. Istahini kesme dedi herkes ayri bisey söylüyor demek ki
Ankara-06 Ama söyle birsey var ben tüp mideliyim olmasaydım heralde 10 olurdu çok bulantı ıstıfra oldu ama yinede aldım doktorum kafana takarsan alırsın veremessin dedi ablam 7-8 kiloyla tamamlarken annem zamanında 35 kilo aldı 😀
DuyguSenturk Fulisko valla bende şaşırdım bana döre gayet normal elbet alıca kilo ama hamur işlerinede abanmamak lazım😂
denizannee Elfineliz 54le hamile kaldım en son 60tım işte boyum da 1.68 ama hala gören hamile olduğuna emin misin diyo allahtan usg videomuz falan varda inanıyorlar 🤷🏼♀️😅😅