incilaada Hamilelikte vücudun bazı bölgelerinde kararmalar oldumu sizlerdede kızlar bikini bölgesi koltuk altı vs olduysa doğumdan sonra geçiyormu veya geçtimi
aysegultomsuk incilaada evet ya bende merak ediyorum ikinci hamileliğim ilkinde böyle birşey olmadı ama şuan aşırı fazla göğüs arasında altında bile lekenmeler oldu koltuk altı baya kötü nasıl geçecek😌
brnklyl aysegultomsuk ilk defa göğüs arasında lekeden bahsedeni görüyorum hem sevindim hemde adımıza üzüldüm kızarıklık kadifemsi dokuda bi lekelenmem var benimde ve soyulmalar oluyo ufak ufak çenemde de var sizinde böyle mi acaba
brnklyl aysegultomsuk ben doğurdum 17 gün oldu geçiyormuş öğrenmiş oldum sizede bilgi vermek istedim hemen geçti hemde hemen bacaklarımdaki çatlak varisli görüntü de gitti bir hafta içinde hemde bu 17 günde de yememe rağmen kendiliğinden 13 kilo gitti
aysegultomsuk Yaa maşallah hadi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 bizimde son 2 gün kaldı çarşambaya kucağımda 🥹 kararmalarım çok kötü oldu ve baya kilo aldım inşallah gider ikiside benimde brnklyl
brnklyl aysegultomsuk ben ki pcosla hamile kalmış hormon iğneleriyle hamile kalıp deli gibi kilo almış insan kilo gitmişken bence sizinde gider hem önemli olan bebişlerimizi sağlıkla besleyip büyütmek umarım kolay bir doğum sizi bekliyordur dualarım sizinle olsun🙏🏻♥️✨