damla6565 Kızlar 24+4 haftalık hamileyim bugün hiç bebeğin hareketlerini hissedemedim endişe ettim dün hissedebiliyordum ama bugün gün boyu hissedemedim acile gitsem mantıklı olur mu yoksa yarın kendi doktoruma mi gideyim
orhismommmmmm damla6565 için rahatlasın git ama o haftalarda çok normal bebiş uyuyor bol bol sağlık ocağına git kalp atışını dinle
sarilale123 damla6565 tatlı yiyin kahve için solunuza yatın, hala hissetmiyorsanız ben olsam giderdim acile
damla6565 orhismommmmmm sağlık ocağında kullanılan cihaz evde var ama düzgün kullanamıyorum strese giriyorum bu sefer kalp atışı yok diye
orhismommmmmm damla6565 hemen ögreteyım sana birebir dersini aldım jeli sür aşkım kasıl bölgene yani alt tarafa iyce sür makınayla ulstasyon yapar gibi yap zaten kalp atışını hemen duyarsın üst karın taraflarına değil alt kasıkta dinleyeceksın fetal doopler benımde evımde var çok kullandım
damla6565 orhismommmmmm acile gittim bebek iyiydi çok şükür 🥲 pozisyon değişikliği sebebiyle öyle olmuş dedi
orhismommmmmm damla6565 hahaha şükür canım ya sende benim gibi pimpiriklisin bende o yüzden kalp atışı dinleme cıhazı aldım onunla dinle birdaha gitme