Cevahir Merhaba AnneLer.. 33+3 haftaLığız hareketLer çok azaLdı arada hissediyorum önceki gbi tepik fln hissedemiyor neden sizce ..? Böyle oLan anneler war mı..? Doktra gitmeLi miyim ..?
dml33 Cevahir gun boyu hissetniyorsn git doktora her gittigimde kontrole doktor ozellikle hissetmezsn gel diyo cunku 32+5im bnde
Sevos Cevahir benim de öyle canım 32 haftalığım bende genellikle bu dönemde çok uyuyormuş anne karnında
Yasemincifci Cevahir yeri daraldığı için az hareket hissedebilirsin ama yinede sokuna yatyn tatlı bir şey yiyon ondada azsa doktıra bi gözük
Nesrinkrdnz1 Cevahir doktorum 33. Hafta kontrolünde hareketlerde azalma hissedersen bilgi ver gerekirse atla gel demişti bi doktorunuza izah esin bence
Cevahir Sevos arada Bi kaç kıpırdama hissediyorum o kdr sizde de öyle mi ..? Uzandıgmda oynayan karnım Yok zorla oynatıyoruz yine Yok ..
Askkokuluyavrum Cevahir doktorunuza ulaşıp bilgi alabiliyorsanız sorun bi problem yaşanmasın. Kaç yasindasinizz bu arada 🙏
Cevahir @Askkokuluyavrum# 25 yaşındayım hareket arada war ama eskisi gbi deil oda Bni düşündürüyor .. Evt gitsem iyi olacak tedbir bizden taktir Allahtan .. en azından kafam raht olur .. Teşekkür ederim..