elifberk123 aybakay ekimin sonu yüksek ihtimalle evet sezeryan ama hastane hakkında hem iyi hem kötü diyen çok napacagimi şaşırdım bende açıkçası
elifberk123 aybakay serhat hoca cinsiyet tahmininde ne zaman bulundu acaba 15. Haftamda gideceğim yani bu hafta acaba tahminini söyler mi bazıları devlet hastanesi erken söylemiyor diyor
aybakay @nursemaa_1 ben de iki doktor üzerinden alıyordum sürekli Aslı ve serhat Hoca ikisi de çok ilgili
nursemaa_1 elifberk123 detaylı da öğrenirsiniz diye düşünüyorum tahmin dahi etmiyolar 18. Haftamda gittim tahmin bile etmedi edemem felan dedi detaylı ultrason da öğrendik
aybakay @elifberk123 o zamanlar aslı sucu’ya gidiyordum 12. Haftamda tahminde bulundu 16. Da kesinleşmişti
aybakay @elifberk123 aslında özellerle ilgili de bir sürü olumsuz şey söylüyorlar artık şans meselesi herhalde
nursemaa_1 elifberk123 evet canım söylemediler tahmin de etmediler bilmiyorum şansa mı dicemde devlette böyle bence
aybakay @ftma244_ sizin de iki gününüz kaldı heyecan var mı ?? Bi de nöbet listesine bi bakın isterseniz acaba hangi doktor nöbetçi bu akşam kimin nöbetçi olduğunu biliyorum keşke bugün olsaydı sezaryeniniz ya
aybakay @ftma244_ doktorum söylemişti ben pazartesi nöbetçiyim diye de ameliyathane de değil pol de nöbetçiymiş
minikaltun Ben de çarşamba gün alıcam bayramdan sonrası için bakalım hangisi olacak merak ediyorum. Allahım darda koymasın