sarilale123 Buhati ben doktorla hastaneyi kararlaştırdıktan sonra en iyisi yahastaneye gideyim yada arayayım öğreneyim hepsini . Yeter ki ben mama takviyesi de yapayım illa biberon değil şırınga bile olur
Buhati sarilale123 yap hayatım benim bebe mememi tutmamıştı mecbur mama vermiştik yan odadaki kadının da sütü gelmemişti onlar da mama istemişti hemşireden
sarilale123 Buhati yani evet ilk doğduklarında midesi kiraz tanesi kadar diyorlar ama insan aç halsın istemiyor yine de bebek
orkide_ sarilale123 sezeryan olacaksa daha kolay olur planlamak ben bebeğime geceden sabaha vereceğim zaman suyu ısıtıyorum bileğime damlatıyorum ok hafif yakıyor ondan sonra indiriyorum ocaktan sahaba kadar tam mama yapacak kıvamda oluyor baktım sıcak biraz mamayı yapıp biberonu musluğun altına tutuyorum halloluyor sizde hastaneye gideceğiniz zaman tam kaynamadan yaparsanız olur ya da ben ilk doğumumda kahve makinesi götürmüştüm o da iş görüyor
sarilale123 orkide_ dönmezse mecbur sezaryen,34haftada kontrolüm var konuşacağım doktorumla. İnşallah döner doğum pozisyonuna geçmiş olur gittiğimde. Tek sıkıntım su olur. Kahve makinesi termos aldım yanıma her ihtimale karşı.
Buhati sarilale123 açlıktan değil de yenidoğan sarılığını karaciğerin atması için sık sık beslenmesi lazım işte biz 2 saatte bir 40cc gibi bir miktar veriyorduk fazlasını içemiyordu biberon da yasaktı hastanede eve geldik çocuk sarılık oldu işte
_Ebrukaracan06_ Bendede ilk 1 hafta sütüm yoktu hastaneye yattık sarılık için doktor şırıngaya hazırlayıp bende veriyordum kaynanam görmeden
_Ebrukaracan06_ sarilale123 tabiki 1 hafta yattık hemen hemen yok çoçugun mamasına zehir koydular niye yanımızda yapmıyor çoçuk açlıktan aglıyordu ben görmeden atıyordu çöpe mamayı kaç kere kavga ettim yok şimdi hala söylenir 2. De mama verirlerse sakın içirme diye gider millete de karışırdı vermeyin derdi
sarilale123 _Ebrukaracan06_ hastanede kalmak zaten stres kaynanaızda eklenmiş üstüne üstlük. Keşke kalmasaydı yanınızda. Niye zehir koysunlar ayrıca
sarilale123 Buhati benim ki hastaneye yatınca, minik biberon mama alıp gelmişti eşim hiç yasak demediler biberona. hep onunla verdim, Meme reddi de olmadı çok şükür.bizimkininde hastanede değerleri iyiydi eve gelince arttı
_Ebrukaracan06_ sarilale123 işte sitrese girince sütüm gelmemişti ama bu sefer tek kalırım kimse olmasın
Buhati sarilale123 bizde kan uyuşmazlığı da yok doğduğunda direkt kucağıma vermediler 1 saat dikiş 1 saat temizlik sürdü doğum odasından lohusa servisine de yarım saatte gittik bebek 2 buçuk saat emmedi beni istedim vermediler kucağıma bana da kalkma yerinden kanaman var demişlerdi sanırım o yüzden bebeğim az emiyordu sarılık oldu
yusemir sarilale123 sıcak su termosu al içine sıcak suyu kat dursun ondan yaparsın benim hastane de sebil vardi sıcak su ordan koymuştum
sarilale123 _Ebrukaracan06_ eğer ki böyle olacaksa zaten kalmasın dediğiniz gibi, faydadan çok zararı olan insanlar