pengumommy Merhaba arkadaşlar inşallah yarın detayliya gireceğim gitmeden önce neler yapmalıyım ne yemeliyim doktora özellikle sormam.gereken birseyler varmı? Biraz bilgilendirme yaparmisiniz neler dikkat etmeliyim
twobabymomm pengumommy özel bir şey yapmanıza gerek yok sadece aç gitmeyin karnınızı doyurun yeterli çikolata falan çok yemeyin bu seferde bebek hareketleniyor göremiyor doktor. Ben devlette yaptırdım asistana söylerken her şeyi duymuştum özelde nasıl oluyor bilmiyorum 🫶
allyslife pengumommy ben de 3 hafta sonra gideceğim ama doktorum özellikle kahvaltı yapmış bir şekilde tok gitmemi, 10-15 dakika önce 1-2 kare bitter çikolata yememi ya da sütsüz şekersiz kahve içmemi önerdi. Muayene öncesi idrara sıkışık olma bir de. Sağlıklı hayırlı haberler al inşallah💖
hatice1409 pengumommy bende bugün girdim ,çikolata yedim su içtim sadece ,hareketlensin diye ,sonuclarım da çok şükür güzel çıktı ,23+2 deyiz 23+6 olmus 😍
pengumommy hatice1409 yaa ne güzel sağlıcakla gelsin inşallah tam bugün 22 yim çok heyecanlıyım görmek için😅
pengumommy twobabymomm teşekkür ederim devlette ne kadar sürmüştü detaylı USG devlette yer bulamadım için özele aldım mecbur ikiz gebelik 2.5 saat sürer dedi uzun geldi bana
twobabymomm pengumommy benim bebeğimin pozisyonu çok iyiydi doktor görmesi gereken her şeyi gördü sanırım 30 40 dakika sürmüştü