Pnarozbulut Beyaz ekmeği çok seven biri olarak artık bırakma kararı aldım biraz geç oldu ama olsun 😂 Şimdi tahıllıya geçtim siz hangisini tercih ediyorsunuz yada ekmeği tamamen bırakabildiniz mi ben bırakamam olmaz yani 🙈
Eih92 Pnarozbulut Ekmeği bırakmadım ama gebeliğin basından beri asla beyaz almadım ve çok da kilo almadım diye düşünüyorum kesinlikle beyaz ekmek kilo yapıyor
honey Pnarozbulut ben ekmeği çok severim ve çok yerim kendimi bildim bileli. Valla evde bazen tam buğday, bazende beyaz ekmek yiyorum, iş yerindede tam buğday ekmeği yiyorum. Ekmeği bırakmak aklımın ucundan geçmiyor, ekmek yoksa ben aç kalırım :DD
dml33 Pnarozbulut bn mecbur biraktm seker ckti 2 dilim bile baya bi yukseltti bende komple biraktm kahvaltida zor oluyo aksam ogle o kadar aramiyoda insan ekmek yerine 2 ceviz ye dedi dktor😊
DiplomaliEvHanimi Pnarozbulut 2aydir cavdar ekmegi yiyorum hamur isinden uzak dur dedi doktor tadi gayet guzel kek gibi vala 🤗
Eih92 honey ekmek yeme demedim zAten 😀 ama en azından tam buğday yada kepek al alışıyorsun özellikle halk ekmeği Tok tutuyor
Yasemincifci Pnarozbulut tam tahıllı buğday ekmeğine geçtim cnm daha doyurucu oluyr diğer ekmeği yedikce yiyorum😀
Nesrinkrdnz1 Pnarozbulut halk ekmeğin tam buğday yada tam buğday tuzsuz ekmekleri ve sandviç ekmekleri başarılı bence
gulsahhzry Pnarozbulut benim doktorum tam buğday ya da ekşi mayalı ye dedi. Kepek ekmeği de beyaz ekmek kadar sağlıksızmış aklınızda olsun.