Suprizyumurtamm Bebegimin kalp atışlarını duyamadık bugün kontrol günüydü kalbini gördü doktor ama atış duyulmadı içten içe istiyormusum ama zamani değilmiş sanırım
temmuzonbir Suprizyumurtamm Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşAllah gönlünüzü ferah tutun her şerde bir hayır vardır umarım o hayır en kısa zamanda sizi bulur rabbim aratmasın kucağınızı boş bırakmasın 💓💐
naciyem Suprizyumurtamm çok çok üzüldüm acını hissettim bende dış gebelik geçirmiştim ne kdar az sürede onlarla birlikte olmuş olsakta evlatlarımız bize ait onlar ama geçiyor inanki tüm kalbimle geçmiş olsun diliyorum umarım çok daha güzelleri nasip olur canım benim
leblebi_ Suprizyumurtamm siz başka bi doktora daha gidin belki cihazda belki doktorda bişey vardır tek doktora inanarak hemen almayın kesinleştirin 😔
Caglaidil1903 Suprizyumurtamm Neolur neolmaz başka doktora da görünün hemen kürtaj olmayın çünkü aynısını yaşayan birinin yorumuna denk gelmiştim başka doktora da gözükmek istemiş gitmiş kalp atışını duymuş yoksa az kalsın kürtaj olacakmış kadın
Suprizyumurtamm temmuzonbir Amin canım inşallah planlı olmasada ben çok üzüldüm yaaa kendimi tutamadım ağladım durmadan ama tabi herseye kendimi hazirlasam da içten içe istemişim 😔
temmuzonbir Suprizyumurtamm İçinde bir can olduğunu bilmek çok başka bir duygu plansız olsa da hiç istemediğiniz bir anda olsada vardığını bilmek çok başka gönlünü ferah tut canım en kısa zamanda en sağlıklı şekilde olcak inanıyorum dualarım seninle 💓
Suprizyumurtamm temmuzonbir evet öyleymiş. Rabbım doğru zamanında tekrar nasip eder inşallah isteyen herkese çok teşekkür ederim 🥰😔