busrax_ canım ben daha once yaptırdıgım doktorumla devam edıyorum o zaman bezmıalemdeydı sımdı gazıosmanpaşada düşün Bahçeşehirden kalkıp ona gıdıyorum ama ıslemlere florya medıcal parkta yapıyor doktorumdan cok memnumun odağı para olmayan senı anlayan dınleyen ilgilenen gereksız tedaviden kacınan bırı arkadasım 3 kere asılama denedı mesela tüp bebek ıcın gıttı ona senın tup bebeklık bır durumun oldugunu dusunmuyorum demış ılac vermıstı ıkıncı ayda hamıle kaldı suan cocugu 1,5 yasında baska bır arkadaşım 17 kere tup bebek denedı gıtmedıgı yer kalmamıstı artık doktorum senın asılama ya da tüp bebekle çocuğun olması cok mumkun gorunmuyor olursa normal yoldan olur bosuna maddı manevı kendını yıpratma demıstı
Kardesımın esınde pcos vardı oda ılacla hamıle kaldı sukur yıgenım 18 aylık oldu çok şükür
Surece gelecek olursak adetın 2. Gunu gıdıyorsun canım muayene oluyorsun sonra kan tahlıllerı ılaclar falan hersey yolundaysa o ay yumurta toplaman oluyor rahım dınlendırme yapılırsa 1 2 ay beklıyorsun dondurulmuş embrıyo transfer edılıyor taze transfer olursa yumurtaların toplanıyor o surecte ıgne ılac kullanıyorsun tabı yıne 5 gun sonra da transfer oluyorsun sonra guzel haberı beklemeye baslıyorsun 😊
Normalde baktıgında 2 aylık bır surec ama benım rahım bıraz problemlı benkm surecım her denemede 8 ay suruyo resmen ınsallah senın cabucak olsun bıtsın canım 🌸