yaseminkarakus0728 busrax_ iğne gününü sayma demişti bana doktor. Ben iğne gününu saymadım sanırım ya 14 yada 15. Gün test yapmıştım. Sende öyle yap canım 2-3 gün sonra tekrar test yap yada direk kan ver inşallah pozitif sonuç alirsin
08061999 busrax_ yani ben pozitif gordm hamileyim bende gecmisti emin olmak istiyorsaniz 12. Gunu bekleyin
Cansin_01 Bana doktorum hiç yapma dedi iki gün adetin gecikse bile yapma 10 günlük gecikmeyle yanıma gel dedi
Cansin_01 busrax_ dayanmaya çalış yoksa iğne etkisini gebelik zannedersin. Bazıları iğne etkisini gebelik testi ile takip ediyor ama o da stresli bir olay.
busrax_ ballim_dunya iğne yaptığımız günü de sayıyor muyuz eğer onu da sayıyorsak bugün 12. gün negatif çıktı idrar testi döner mi acaba :(
momsibel busrax_ yaptığın saate göre sayabilirsin evet ben akşam 9dan 9a diye sayıyordum. Kan verdim öğrendim ben idrar testi yapmadım. Bugünde 4. Kez takip kanına gidicem çok şükür
momsibel busrax_ teşekkür ederim 🙏🏻 reglime 3 gün kala kahverengi lekelenme olunca kan verip öğrendim. Ovitrelim 12. Günüydü
busrax_ momsibel kaç çıkmıştı beta ben 9 mayıs öğlen 1de vuruldum benim kaç oluyor bugün test yaptım negatifti :( yok mudur kesin
Leyla93- Cimcime30 9 mayıs gecesı ovıtrelle vuruldum bugun test yapsam gercek sonucu verır mı yanı ☺️
busrax_ Cimcime30 yanlış bir şeyler söyleyip isyan etmek istemiyorum ama çok yorulduk gerçekten hiç bir şeyden keyif almıyorum artık