fionasbaby 18+6 ne yesem midem yanıyor, bahar nezlesi beni mahvetti .13. Haftadan beri burun tıkanıklıgı ile savasıyorum düzelmiyor asla .
feyzaciim nil_a ben de 15 haftalık hamileyim herkese 4.5 ay diyorum gari meğer 3.5muş aslında karmaşık bir hesabı da yok ama herhalde bana 4.5 ay gibi gelmiş 😂😂😂😂😂😂
karyarzgr cigddm iyi çok şükür bulantılar bitti gece uyuyamama başladı bu aralar uykum bi kaçtı mı sabahlıyorum ama genel anlamda iyiyiz çok şükür sizde durumlar nasıl
aksoyyy cigddm bugün tam 13 haftalık olduk şu an herhangi bir sıkıntı yok en son 20 Nisan’da kontrole gittim diyorum içime bir korku kaplıyor bazen bir endişe duyuyorum bir şey olacak diye sanki bir şey hissetmiyormuşum gibi oluyor bazen normal mi
cigddm aksoyyy bence normal genellikle 16 haftadan sonra bebek harektelei hissedilir ki ben 2 ay doldurmuş bulunmaktayım daha birgün olsun midem bulanmadi bende öyle düşünüyorum
loyabloomm cigddm 13+4 bulantılar hala devam ediyor ilaçla duruyorum halsizim yorgunum enerjim yok bitiğim 🥲🥲
loyabloomm cigddm cinsiyet tahmin etti doktorum ama net değil tabi kesin konusmadı ya bende bi kesinleşsin istiyorum🥲