allyslife Allahneverdiysee betan ne kadar yükseldi ki kimyasalda? Ve o kimyasal sonrası regl olmadın mı?
glcnylmzz Allahneverdiysee ben göremedim ama reglin gecikirse tekrarla canım Kimyasaldan sonra değerin düştü mü kanaman oldu mu ? Bunlar olduysa eğer bu testleri etkilemez Geçen ay bende kimyasal gebelik yaşadım kanda sıfırlandı kanama başladı
Allahneverdiysee eminekyr minosannecik_2minis allyslife glcnylmzz Şimdiki hali kızlar sizce yalancı silik midir
Allahneverdiysee iremm00 yumurtlama dönemin miydi ? Bayağı gecikmiş neden cuma gününü bekliyorsun 😅ben sabredemem
iremm00 Allahneverdiysee kaset test yaptım dün su galiba çıkmadı , geç döllenme yaşıyor um çoğu zmn belki cuma çıkar erken gebelik testinde
minosannecik_2minis Allahneverdiysee şuan daha belirgin bi kaç gn test yap köy ulaşmak olursa kan ver
Allahneverdiysee @eslem2121 @Deleted33000 @Selim_Alparslan Kızlar yukarda attım fotoğrafı sizce yalancı pozitif gibi mi ilk saniyede gördüm sonra belirgin oldu ama iki gündür kaset testte de çok silik çıkmıştı kafam karıştı
Deleted33000 Allahneverdiysee evet ya ne çektin ama tut kwndini aşkım bidahakine sabırla günün geçmesini bekle ve çok düşünme iyi gelmiyor
eminekyr Allahneverdiysee anladım canım umarım yarın kırmızı görürüz kan verirsin bebişine bir adım daha yaklaşırsın 💜