edra1945 Hiçbir belirtim yok artık çok zorlanıyorum doğum nasıl başlayacak ne nişanım geldi ne su 38+5 de 2 cm açılma vardı ama sancım yoktu duş almak yürüyüş hurma dışında ne önerirsiniz özellikle önerdiğiniz egzersiz var mı squat falan günlük yapıyorum 🤷♀️
pablola edra1945 2 gün kaldı 40 haftaya tık yok boş boş yalancı sancı dışında 🤦🏻♀️ tüm yöntemleri denedim valla
Bebek1 edra1945 ahududu yaprağı çayı içiyorum tansiyon yüksekliği yoksa adaçayı da içiliyor primnoz yağı koyuyorum gecelerı uyumdan fitil olarak ananas yiyorum çörek otu yağı içiyorum
benbenben46 senaakck can acıtıyomu diyince aklıma geldi kızlar sipirayil takımı nasıl oluyor can acıtıyomu süreç nasıl gidiyor
mavisanne0 tugcelice07 benimde bugün sabah nişanım geldi uygulamaya göre 38+6 doktora göre 39+6 öğleden sonra Nstye girdim sancım 1 tane çıktı düzenli sancımda yok bende burda bekleyim sen ne durumdasın
elifcinarr Bende 38+6 yım hiçbir belirti yok, birden mi olur onu da bilmiyorum. İlk gebelik bu arada sadece en ufak bel ağrısında acaba böyle mi başlıyor diyorum kendi kendime 🤦♀️
25255 Ne güzel yazmissiniz ben doğurdun diye bende 39+5 im hâlâ bekliyorum 😂sadece iki gündür tuhaf bir kasık ve karın ağrım var onun haricinde devamlı olan bel ağrılarım var başka da birsey yok 🤷🏻♀️açılma felan hak getire
Arel_ 25255 aynı kendimi görüyorum ya . Hayırlısıyla biz de bi dogursaydık en kolay en hızlı sekilde 🥰
25255 Arel_ vallaha 28 inde 40 im doluyor direkt acile gidiyorum 🤣🤣🤣seni bilmem yeter çok darlandim artık görmekte istiyorum ya bebegimi
Arel_ 25255 bende kız bende cok merak ediyorum gidince ne dicen ki doktora zaten acile kaldı bizim isimiz bacım baska caresi yokda en kolayından olsun insallah 😍
25255 Arel_ ben dün değil ondan önceki akşam gittim bi suyum geldi şüphesiyle dediki doktor 40. Haftana kadar birsey olmazsa gelirsin suni sancıyla şey yaparız diycem hocam hiç belirtim yok 🤷🏻♀️bana böyle böyle denilmişti ondan geldim çünkü yok olmuyor yani ne sancım oluyor ne açıklık
Arel_ 25255 benimde öle ne sancı ne acıklık bide biizm yaramaz 2 tur kordonunu dolamıs onun iicn hareket takibi yapıyrm cok yoruldum artık ya 😌