destiinaa Gebelik zehirlenmesi ve protein kaçağı nedeniyle eklampsi nöbeti geçirerek acil doğum yaptım. Bebeğim şimdi yoğun bakımda ve çok endişeliyim, dua eder misiniz lütfen?
_asellina_ destiinaa çok geçmiş olsun Allahım biran önce yavrunuza kavuşmayı nasip etsin çok üzüldüm siz nasılsınız? Bebeğinizde inşAllah iyi olucak iyi düşünün 🤲🏻😔
esrayvz25 destiinaa geçmiş olsun canım inşallah sağ Salim kavuşursun bebeğine kaç gram doğdu bebeğin Rabbim yardımcın olsun
destiinaa _asellina_ ben iyiyim, ölümcül bir nöbet geçirdiğimi söyledi doktorlar. bebeğim daha 23 haftalık oluğu için onun için endişeliyim
destiinaa esrayvz25 650 gram civarı doğmuş kalbi iyi demişler ama daha çok çok küçük o yüzden korkuyorum adını Arın Emir koyacağım lütfen dua edin
321duru123 destiinaa canım gönlünü ferah tut rabbim kolaylıkla sağlıkla insaAllah kucağına alıp eve getirmeyi nasip etsin
asyasil2025hotmailcom Ya bebeğin nasıl doktorlar ne diyo çok küçükmüş rabbim sana bagislasin inşallah
destiinaa asyasil2025hotmailcom ben şu an yüksek tansiyondan nöbet geçirmiş ve sezaryene alınmış olduğum için bana her şeyi söylemiyorlar gibi hissediyorum. tansiyonu düşüyormuş sanırım. adı Arın Emir, dua edin 🤍
2023z destiinaa merhabalar çok geçmiş olsun inşallah zor günleri çabucak sağlıkla atlatırsınız. Benim ebem vardı kendisi prematüre annesiydi bebeği 700 gram doğmuş şu an 20 li yaşlarındaymış. Aynı zamanda komşumda 1 kg doğurmuş o da askerliğini yeni yaptı. Gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın elbetteki korkmamak mümkün değildir mübarek ezanda okunuyor inşallah herley çok güzel olur ikiniz içinde.
gebeyimgebesin destiinaa ahh canım benim kıyamam ben size rabbim yüzünüze baksın. Minik bebeğini sana bağışlasın dua ediyorum edeceğim 🙏🏻
Havvakrtl destiinaa canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağ salim evladınız kavuşursunuz. Dualarımız Arın Emir ile . Rabbim afiyet şifa versin
Happyanne_2baby destiinaa Rabbim size bağışlasın canım İnşallah sağlıkla alırsınız evinize gidersiniz erken doğan bebekler çok güçlü oluyorlar Rabbim şifa versin inşallah adı ile yaşasın 🤲🏻