akbltsvda happyomer demir,kan ilaclari aliyormusunuz. Ben aldigimdan beri evde kemircek bir tahta bile birakmiyorum😂
bsrelif happyomer Benimde iştahım yoktu. Merak etme 3’üncü trimester’a geçince öyle bir iştahın açılıyor ki 😅
happyomer akbltsvda Haha maşallah🌸 Demir kan hepsini kullanıyorum ama hep bi tokluk hissi var sanki su içerek günümü sonlandırabilirim o derece
happyomer June6 Benim eşim aşeriyor sanki 😂😂😂sürekli o bişeyler istiyor söylüyor yemeğe çıkıyoruz 5 kaşıktan sonrası yok
June6 happyomer he sizin iştahsızlık sebebi belli oldu 😂 eşiniz sizden daha çok hamile ay sakın lohusalığı da ona kaptırmayın erkeklerde bide bu oluyo doğumdan sonra 😂
happyomer June6 Sürekli bir şey yiyecen mi canının istediği bir şey var mı bak bundan alalım yok istemiyorum ya ama alalım bak belki canın çeker diyor tamam sen al ye koy benim canım isterse bir isirik alırım bir lokma yerim diyorum ama olmuyor😂😂😂
June6 happyomer 😂 ay siz alsanız doğumdan sonra hadi öyle böyle ister istemez kilo giderdi de eşiniz nasıl gitcek 😂 bu erkekler her konuda kendilerine bi pay biçiyo 😂
June6 akbltsvda valla erkeklere yarıyo 😂 lohusalığı kaptırmaktan korkuyorum 😂 erkekler daha hamile daha lohusa oluyo ya 😂
happyomer allyslife Kusma da daha tam geçmedi dimi şu hamileyken evi devi yiyenlere hastayım iki gebeliğimde de öyle olamadım açlıktan sinirden ağlardım
allyslife happyomer maalesef geçmedi, eğer gün içinde koku ya da yemekle tetiklenmediyse o gün kusmuyorum ama tetiklendiysem eyvah eyvah maalesef.. ben bri de yemeye aşık boğa burcuyum, geçen gün açım ya yemek istiyorum diye ağladım kayınbabam kahroldu😂😂😂😂
happyomer gizemli00 Aslında güzel almamak bundan 2 ay önce bir ayda 3 kg almışım nasıl aşırı kilo almadan devam edebilirim diyordum bir anı bir anını tutmuyor asla
happyomer ilknur22 hay maşallah 😁 Ben ilk 3 ayda 3 kg verdim üçle dört arası üç kiloyu geri aldım birdeniştah kesilip bu hale gelmek ürküttü açıkçası🫣😂