Kızlar nst bugün ilk kez bağlandım çeken doktor ağrım olup olmadığını sordu yok dedim . Ultrason da bebek biraz önce çıktı ama şeker hastasıyım 1 hafta da normal sayılıyor 32+4 2106 kilosu da. Suyu yeterli. Sonra doktor sancı var dşye alttan baktı 2-3 cm açıklık dedi ama anlamadın kıdemlimi çağırıyorum dedi. Diğer doktor da baktı açılma 1 cm yumuşama var dedi notlara da multipar yumuşama diye yazıldı. İlk doğumum 34+3 oldu. Daha önce erken doğum yapmış ama ikinci vaktinde doğmuş bebekleriniz var mı. Sadece dinlenmem istendi. Ağır kaldırma iş yapma vs dendi. Bir hafta sonra kontrol. Birde ben daha önce sancı yaşamadım acı eşiğim de çok yüksek nasıl anlarım ağrım olup olmadığını neye benziyor bu sancı ?? Arada bebeğim toplanıyor bi yerde ama dinlenince sola yatınca düzeliyo. Şimdi de iki kez alttan muayene edildim kasık bölgem de ağrı var yürüyeyorum o derece🥹🤲🏻dua edin bebeğim erken gelmesin yoğun bakım süreçleri zor çileli bide ailemden uzaktayım oğlum daha 2 yaşında. En azından 36 yı görelim. Sizden gelecek tavsiyelere de açığım ne yapmamam lazım bu süreçte. Nst de böyle.