iremm00 Cuma günü test alıp yapacağım,erken gebelik ama hangi marka güvenirlik açısından iyi kızlar ,
allyslife iremm00 ben prodoctor kullandım aylarca hiç yalancı pozitif almadım hep negatifti ta ki gebeliğime kadar🫠
iremm00 allyslife baktım cnm baya 1 saattir erken gebelik testleri nekadar yalancı negatif çıkarıyor yaa😬😬😬 resmen şok oldum
allyslife iremm00 maalesef çok var ya ben artımedle 1 kez yaşadım, çok ağlamıştım sonra artımede tövbe ettim. Prodoctor kullandım hep.
allyslife iremm00 ya hiç denk gelmedim yalancı pozitife, aylarca kullandım hep stoklu aldım. 1 kez pozitif verdi onda da gebeliğimi öğrenmiş oldum elhamdülillah. Kolaylıkla sana da nasip olsun.💖
kedilivebebeli Bende prodoctor ile öğrendim bu kez ama diğer iki gebeligimi predictor ile ogrenmistim hiç yalanci pozitif görmedim
allyslife iremm00 kaset testin hassasiyeti düşük, beta iyice yükselmeden yakalayamıyor. Erken gebelik en iyisi canım al sen
allyslife mommymon hayır pozitif çıkardı hem de koskoyu bir pozitifti koşarak kan verdim beta 0.02′ydi.. çok ağlamıştım. Bir daha da almadım hiç
allyslife mommymon hiç fikrim yok, elinizde başka test varsa gecikme olunca sabah ilk idrarla tekrar deneyin derim