cicek_s1 eminekyr ayyy evet gözüküyooor valla inşallah tutmuştur 🥰😍😍 bence böyle testle takip et koyulaşmayı
allyslife eminekyr hayırlı güzel haberlerini bekliyorum balımm, duamdasın💖 kendi kendime totemler geliştirdim, elimi karnıma koyup Emine hamileyse bir hareket et oğlum dedim kıpır kıpır oldu🫠 lütfen Allah’ım💖
eminekyr allyslife ay gerçekten ciddi misin ♥️ hamilelerin duası kabul olur derler Allah razı olsun inşallah içine doğan gerçektir 🌞🧿🥹🥹🤲🤲
allyslife eminekyr eveet o yüzden sık sık foruma girip gebelik bekleyenlere dua ediyorum, ben de senelerce beklediğim için maalesef çok iyi biliyorum beklemenin çaresizliğini🥹 inşaallah hamilesindir ve sağlıkla kolaylıkla kavuşursun bebeğine inşaallah💖💖
eminekyr allyslife Allah razı olsun güzel kalbin için iyi ki varsın bu forumda, aynı yoldan geçenler zaten birbirlerini anlıyor 🥹🤲 sende inşallah kolay sağlıklı bir doğum geçirirsin vatana millete değer katacak bir evladın olur umarım 💜💫
allyslife eminekyr oyy Allah senden de razı olsun çiçeğim, evett aynı hisleri paylaşıyoruz çünkü🥹🥹 amiiin amiin amiin, ecmain inşaallah canımm💖